април 28, 2024

Владимира от Hell's Kitchen проговори за “розовото” си хоби (Съквартирантка я открехнала за индустрията – Видео)

Провокативната млада дама напусна предаването, но се отби на гости в “Кухнята след Ада”

https://kliuki.net/reality/vladimira-ot-hells-kitchen-progovori-za-rozovoto-si-hobi-sakvartirantka-ya-otkrehnala-za-industriyata-video/219529 Kliuki.net
Владимира от Hell's Kitchen проговори за “розовото” си хоби (Съквартирантка я открехнала за индустрията – Видео)

Пред победителя в сезон 5, който в момента се подвизава като водещ, тя не пропусна да сподели някои пикантни подробности от личния си живот. Още с влизането си в Hell's Kitchen Владимира привлече вниманието най-малкото с розовата си коса. Впоследствие се оказа, че си има също толкова “розово” занимание в свободното си време.

За навлизането ѝ в порноиндустрията, макар и само за забвление, бил отгворна съквартирантката ѝ. Първоначално младата жена правела само снимки, но под влияние на въпросната девойка двете започнали да създават фетиш видеа. От там насетне явно е било лесно, защото се появила и възможността за снимане на истински порнофилм.

Самият снимачен ден започвал рано-рано, например в 8 ч. Най-напред се заснемали “облечените” кадри, в които се развива и историята извън самите сексуални действия. На обяд актьорите ползвали почивка, за да се нахранят. Следобед вече било време за истинския екшън – тогава се подготвяли и голите гадри.

Владимира споделя, че обича и различни секс играчки. По думите ѝ тя си има всичко, което може да ѝ влезе в употреба. Играчкитте били всевъзможни – от вибратори до автоматични машини, които изискват само включване в контакта. Разкрива, че семейството ѝ не приема нейните занимания. При влизането ѝ в Hell's Kitchen майка ѝ предварително открехва леко роднините, за да са поне малко подготвени какво да очакват в ефир. За момента основният ѝ доход е именно от филмите за възрастни.

Източник: vbox7.com