юли 27, 2024

Владо Зомбори бачкал като барман при Кремена Халваджиян (Победителят в “Капките” на косъм да се откаже от кариерата си – Подробности)

През доста трудности е преминал актьорът, за да можем днес да го поздравяваме след победата в шоуто за имитатори

https://kliuki.net/reality/vlado-zombori-bachkal-kato-barman-pri-kremena-halvadzhiyan-pobeditelyat-v-kapkite-na-kosam-da-se-otkazhe-ot-karierata-si-podrobnosti/223308 Kliuki.net
Владо Зомбори бачкал като барман при Кремена Халваджиян (Победителят в “Капките” на косъм да се откаже от кариерата си – Подробности)

Актьорската работа у нас поначало стои в периферията на общественото внимание и това до голяма степен изисква гилдията да се справя с нестандартни задачи. Така и Владо Зомбори бил принуден да работи като барман, за да може да се издържа и в крайна сметка да не се лишава от живот. По това време се изявява в Малък градски театър “Зад канала” и много добре си спомня нощните смени, нужни му, за да скърпи бюджета. По-интересното обаче е, че собственичка на заведението била не коя да е дама, а Кремена Халваджиян. За съжаление, актьорът бил просто един от барманите там и тя по никакъв начин не го възприемала другояче.

В “Като две капки вода” обаче Зомбори сякаш излезе на бял свят. Към днешна дата България го разпознава и немалко зрители го възприемат като най-добрия имитатор сред участниците. По думите му много хора го питат дали ще се преориентира към певческа кариера. За момента Владо Зомбори признава, че е далеч от тази мисъл и оценява себе си най-вече като добър имитатор на хора, които са свършили прекрасна работа. Победата му в “Капките”, разбира се, му носи редица позитиви и нови възможности, а оценката на хората безспорно повишава и самочувствието му.

Източник: lupa.bg