април 28, 2024

Вуйчото на Кейт Мидълтън се набута в британския Big Brother (Гари Голдсмит крие скандално минало – Подробности)

След всичко, което преживя кралското семейство, едва ли им е до подобна показност

https://kliuki.net/reality/vuychoto-na-keyt-midaltan-se-nabuta-v-britanskiya-big-brother-gari-goldsmit-krie-skandalno-minalo-podrobnosti/219286 Kliuki.net
Вуйчото на Кейт Мидълтън се набута в британския Big Brother (Гари Голдсмит крие скандално минало – Подробности)

Друго обаче е решил вуйчото на Кейт Мидълтън. Гари Голдсмит е по-малък брат на майка ѝ и по-скоро се слави като черната овца в семейството. Занимава се с бизнес, свързан с наемането на персонал в сферата на IT, и явно печели добре. Личният му живот със сигурност е бурен – до този момент се е обзавел с цели четири съпруги, като сред причините за това изтъква нетърпимия си характер. 2017 г. е важна в житие-битието му на скандалджия, тъй като даже се сблъсква с правосъдието. В резултат на пиянски скандал той напада последната си жена и впоследствие е глобен, умело избягвайки по-сериозни последици.

Така вуйчото на Кейт Мидълтън обещава да бъде поредното предизвикателство, с което се налага да се пребори кралската фамилия. Покрай престоя си в Къщата на знаменитостите, наред с още 11 ентусиасти, Гари Голдсмит едва ли ще удържа пиперливия си език. Затова и всички в Бъкингам вероятно са доста притеснени от бъдещите му изцепки. Макар той да държи изключително много на племенницата си, все пак склонността му към чашката ще му скрои неприятен номер и ще се разприказва подобаващо. Въпреки че влиза в шоуто с идеята да изчисти името си на лошо момче, очакванията са да се стигне до сериозни удари по Двора.

Източник: vesti.bg