март 29, 2024

Юлиян Вергов е аут от „Капките“ заради побоя над Диана Димитрова

В предстоящия сезон на шоуто се очакват нови лица в журито

https://kliuki.net/reality/yuliyan-vergov-e-aut-ot-kapkite-zaradi-poboya-nad-diana-dimitrova/200239 Kliuki.net
Юлиян Вергов е аут от „Капките“ заради побоя над Диана Димитрова

Вергов е вън от ТВ-шоуто Капките. Запознати споделят, че причината е скандала около побоя над Диана Димитрова. Той бе спряган, като основен заподозрян, а скандалът продължи месеци.

В агресора, който е упражнил физическо насилие над нея хората разпознаха именно Вергов, но той запази пълно мълчание по скандалния случай.

В края на тази седмица Рачков и Геро в ролята си на водещи ще посрещнат новите участници, които ще стъпят на сцената. Те ще се впуснат в надпревара кой ще бъде най-добрият имитатор.

Очаква се в журито да има две нови попълнения, които ще изненадат зрителите – певецът Веселин Маринов и актьорът Асен Блатечки. Участието на новите имена е потвърдено от Халваджиян, който е продуцент на формата. Те ще се присъединят към колегите си в шоуто – Хилда Казасян и Фънки. 4-мата общо ще имат задачата да оценяват талантите на участниците в продължение на 12 седмици всяка неделя. Предаването ще се излъчва по една от националните телевизии.

В шоуто се очаква да се включи и талантливият актьор Христо Гърбов, а в предишните сезони на предаването участие са взели едни от най-известните и обичани български звезди – Рафи, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Михаела Маринова, Славин Славчев, Стефан Илчев и други.

Източник: lupa.bg

Юлиян Вергов е аут от „Капките“ заради побоя над Диана Димитрова