май 01, 2024

Зрителите бесни: Подарете победата на Рълев

Поредните подаръци за Рълев изнервиха фенове на предаването

https://kliuki.net/reality/zritelite-besni-podarete-pobedata-na-ralev/213281 Kliuki.net
Зрителите бесни: Подарете победата на Рълев

Зрители заляха форумите след снощния епизод на „Игри на волята“. В него се проведе поредният капитански дуел. Един срещу друг се изправиха фаворитът за победа Иван Рълев и шампионът Красимир Дунев.

 

Битката започна с тотално надмощие за зъботехника. Дунев обаче не се предаде и на моменти изравняваше Рълев по трасето. Все пак краен победител бе капитанът на Гладиаторите.

 

Впоследствие зрителите останаха погнусени от решенията на сценаристите. С победата си освен грошове за себе си, Рълев се окичи и с „огърлицата на безсмъртието“. Така той вече има втори таен амулет, което е абсолютен прецедент в историята на предването. Зрителите губят интерес към риалитито и смятат, че краят е предизвестен. След толкова много привилегии няма никакъв шанс някой да пребори Рълев във финалния етап на състезанието.

 

Зрителите атакуват продукцията заради липсата на справедливост. Повечето от феновете оценяват достойнствата на Рълев, но и не разбират допълнителните подаръци, които само той получава. Зрителите логично питат защо подобни привилегии няма и Момчил от съперниковия отбор, който също реди победа след победа на арената.

 

До края на състезанието остава съвсем малко, а слуховете за победа на Рълев все повече се оправдават. Някои потребители шеговито подхърлят, че сценаристите и екипът на продукцията имат осигурена нова „усмивка“ от вероятния победител – зъботехника Рълев.

 

Източник: nova.bg