май 01, 2024

Зрителите си отдъхнаха: Ивайло и Ивана аут от “Един за друг” (Влюбените не очакваха такъв бойкот)

Една от най-противоречивите двойки в шоуто го напусна завинаги

https://kliuki.net/reality/zritelite-si-otdahnaha-ivaylo-i-ivana-aut-ot-edin-za-drug-vlyubenite-ne-ochakvaha-takav-boykot/221252 Kliuki.net
Зрителите си отдъхнаха: Ивайло и Ивана аут от “Един за друг” (Влюбените не очакваха такъв бойкот)

Ивайло и Ивана не съумяха да преборят конкуренцията и бяха доста наранени от изгонването си. Те попаднаха в директен сблъсък с две от другите двойки – от една страна, с Йордан и Елизабет, от друга, с Галена и Петър. Играта ги “снабди” с приличното второ място, но лоша шега им изигра положителният вот, защото само София и Тихомир ги подкрепиха. Особено разочарована от развоя на събитията бе Ивана, която никак не очакваше подобна реакция от страна на уж близките си в предаването. В крайна сметка се оказа, че двамата с Ивайло са доста по-недолюбвани от останалите, отколкото са смятали до този момент.

От самото начало на предаването нестандартната двойка прикова погледите главно заради разликата във възрастта в полза на блондинката. Впоследствие обаче към негативите бе отнесено и доста арогантното поведение на Ивайло, който според мнозина се държи безобразно. Според зрителите Ивана едва ли ще търпи гневните му изблици още дълго време, още повече че е доста по-зряла и обрана в поведението си. Част от хората, разбира се, ги харесват и открито споделят, че при тях няма поза и сополиви послания, на които вероятно разчитат част от другите двойки. Амбициозността и интелигентността им пък определят като причина по-слабите участници да бързат да се отърват от конкуренцията в тяхно лице.

Източник: vihrogon.bg