март 25, 2023

Алекс Сърчаджиева премести щерка си в друго училище (Съученик на София нарекъл майка й разпоретина - Всичко за скандала)

Мамо защо ти викат разпоретина, попитала София, а актрисата изпаднала в ужас

https://kliuki.net/skandali/aleks-sarchadzhieva-premesti-shterka-si-v-drugo-uchilishte-sauchenik-na-sofiya-narekal-mayka-y-razporetina-vsichko-za-skandala/200664 Kliuki.net
Алекс Сърчаджиева премести щерка си в друго училище (Съученик на София нарекъл майка й разпоретина  - Всичко за скандала)

Вдовицата на Ласкин, която сама отглежда дъщеричката си призна, че София е в ново школо, след като я попитала защо съучениците казват, че Алекс е разпоретина. В последствие се разбрало, че момче от класа на дъщеря й дочуло грозната  дума от баща си и побързал да пренесе неговото твърдение в училище.

Актрисата Алекс Сърчаджиева веднага реагирала на обидата и на следващата родителска среща отишла при въпросния татко и се представила: „Здрасти, аз съм оная разпоретина!” Мъжът не очаквал такава директна реакция и замръзнал на място.

В последствие решила, че средата в училището е токсична, децата са прекалено жестоки и преместила 12-годишната си щерка в друго училище.

От новия сезон Алекс е водеща в бТВтв в предаването „Животът по действителен случай”, където всяка съботна вечер от 17 в компанията на Иво Аръков и Радост Драганова се среща с популярни личности, които изповядват пред нея трудните си житейски ситуации, които са им се случили и как са ги преживели успешно.

Самата тя не е благословена от съдбата, баща й не я приема, загуби майка си рано, а после остана вдовица, с малко дете на ръце. Майка и дъщеря са прятелки с Калина Крумова и София бе шаферка на сватбата й с Боби Турбото.