май 06, 2024

БГ закони! Убиецът от Нова Загора наръгал 4 пъти момче преди седмица

Една седмица убиецът се разхожда свободно из Нова Загора

https://kliuki.net/skandali/bg-zakoni-ubiecat-ot-nova-zagora-naragal-4-pati-momche-predi-sedmica/211688 Kliuki.net
БГ закони! Убиецът от Нова Загора наръгал 4 пъти момче преди седмица

Зверско убийство бе извършено вчера в Нова Загора. Убит е 52-годишният съпруг на местна съдийка пред цялото му семейство. Екшънът се разиграва в центъра на града след забележка за шум. Оказва се обаче, че убиецът е рецидивист.

 

Най-фрапиращото е как преди седмица на същото място той напада млад мъж. Отправя му закани за убийство, а впоследствие вади нож. Всичко това разказва пострадалият, който все още се страхува за живота си. Нападателят го пробожда 4 пъти в краката и в момента 23-годишният младеж е късметлия, че не е прарализиран. Не такова щастие обаче има 52-годишният съпруг на съдийката от Нова Загора, който издъхна пред очите на близките си.

 

Инцидентът е станал около 1:00 часа през нощта. Това било обичайна територия на убиеца, който според местни създавал редовно проблеми там. Не работел и прекарвал голяма част от времето си в района. Освен нападението от миналата седмица, той има присъди за кражби от частни домове. По непотвърдена информация е диагностициран с психично отклонение и очаквал наставяне в клиника.

 

Жителите на Нова Загора не издържаха и организираха спонтанен протест срещу безхаберието на местните органи на реда. Напрежението ескалира и районното управление бе обстрелвано с яйца и камъни. Хората не могат да повярват, че цяла седмица убиецът се разхожда необезпокояван и се стига до фаталното престъпление.

 

Източник: bnr.bg