март 19, 2024

Буря в рая! Къванч Татлату и Серенай Саръкая в любовна афера? (Съпругата на актьора в тежка депресия)

Къванч Татлату кръшка на жена си със Серенай Саръкая?

https://kliuki.net/skandali/burya-v-raya-kavanch-tatlatu-i-serenay-sarakaya-v-lyubovna-afera-saprugata-na-aktyora-v-tezhka-depresiya/203687 Kliuki.net
Буря в рая!  Къванч Татлату и Серенай Саръкая в любовна афера? (Съпругата на актьора в тежка депресия)

Горещ любовен триъгълник разпали страстите в киносредите в съседна Турция. Усилено се говори, че Къванч Татлату и колежката му Серенай Саръкая имат любовна връзка. Мълвата плъзна, след като двмата се появиха заедно на различни събития. Къванч открито прегръщаше колежката си, която очевидно му отговаряше с взаимност.  От своя страна съпругата на актьора - Башак Дизер, очевидно не е особено щастлива от факта, че двамата са си толкова близки.

 

Двойката демонстрира смущаваща близост помежду си и даде да се разбере, че са силно привързани един към друг. Стигна се до там, че Къванч последва Серенай в социалните мрежи, както и тя него. Но не и съпругата му, с която май не се харесват особено.

 

Новината предизвика сериозни слухове, че дизайнерката е в депресия и се чувства съкрушена от близостта на мъжа си с тази жена.  Още повече, че той самият не дава особени знаци, че се притеснява от връзката си с оактрисата.

 

Башак Дизер и Къванч имат един син, който се роди миналата година. Очевидно обаче идеалното семейство на двойката претърпява криза в брака. От години се говори, че майката на актьора не харесва новата си снаха, затова и той организирал сватбата им в Париж, а не в Турция. Също така се спекулира, че Къванч напоследък има проблеми с любимата си. И явно Серенай е идеалният отдушник за семейната им драма...