юни 28, 2024

Дългогодишен конфликт е в основата на омразата на Алекс Богданска към Мара Отварачката

Певачката се прави, че не помни…

https://kliuki.net/skandali/dalgogodishen-konflikt-e-v-osnovata-na-omrazata-na-aleks-bogdanska-kam-mara-otvarachkata/225484 Kliuki.net
Дългогодишен конфликт е в основата на омразата на Алекс Богданска към Мара Отварачката

От години Александра Богданска и певицата Мария не се понасят. Причина за това е фактът, че бившата половинка на Даниел Петканов има зъб на чалгарката защото преди години, когато все още била прохождащ модел, кандидатствала за роля в клип на Отварачката, но била отрязана заради друга кандидатка.

 

Още оттогава Богданска е набрала на Мара Отварачката и до днес продължава да изпитва силна неприязън към нея.

Мария пък на свой ред изобщо не си спомня, че Алекс се е пробвала за нейно видео, и отдавна била забравила какво се е случило, докато бившата на Лудия репортер все още таи ненавист към миньончето от фолка.

Враждата помежду им пролича и в къщата на „ВИП Брадър“ през 2017 г., когато участваха заедно в шоуто. В риалитито Даниел преподаваше фитнес уроци на Мара, а това видимо дразнеше Алекс, която по това време се събра с Петканов след първата им раздяла и публична изневяра.

 

Отварачката непрестанно натяква каква дама е, нищо, че това едва ли може да се каже за изпълнителка на просташки кючеци.

Малцина са тези, които са наясно с враждата между чалгарката и Алекс, но запознати са категорични, че Богданска никога няма да й прости, че не я е избрала за клипа, макар вече да са минали доста години от това преживяване.

 

Моделката, която наесен ще гледаме като водеща на „Биг Брадър“ е израснала като принцесата на баща си, който й угаждал на всяка прищявка. Милан Богдански е общински съветник от БСП-Благоевград, и бивш кандидат за кмет. Години наред баща й се грижеше за финансовия й комфорт. Всъщност известността споходи благоевградската красавица, след като сложи рога на Даниел Петканов. Тя е и бивша носителка на титлата „Мис Национален отбор по баскетбол“.

 

„Освен модел съм водещ и имам голям брой последователи в социалните медии. Модата е най-голямата ми страст. Обичам да съм пред камера, мисля, че и тя ме обича. Много съм фотогенична, нали?“, нескромно описва себе си дългокраката красавица, която е рекламно лице на различни продукти в Щатите, Европа и Япония. Има и опит в киното – снима се във филма „Непобедимите“, заедно с Мел Гибсън, но признава, че у нас е най-известна като бившата половинка на Даниел Петканов.

 

Двамата с Лудия репортер се срещат през декември 2014 г. Тогава, докато Петканов снима репортаж за домашните порно клипчета (истинска ирония), засича моделката пред УНСС с неин приятел. Тя не се свени да сподели, че има опит в правенето на такива неща, но се изкарва много по-голяма светица.

„Трябва да имам доверие на човека, с който спя, за да си направя порно“, споделя Алекс пред обектива. Лудия репортер успява дори да си измъкне целувка от красавицата, която сама се хвали, че е станала негова жертва.

 

След известно време двойката призна, че са заедно, и официално бяха гаджета. Последваха много фотосесии, участия в предавания, екскурзии, общи рекламни кампании и различни приключения, в които двамата не спираха да показват колко много се обичат и държат един на друг, и така в продължение на година и половина.

 

Една вечер Дани случайно разбира, че е лъган и приятелката му си е лягала с различни мъже – продуценти и богати чуждестранни приятели, като всичко се случва по време на връзката им. Скандалните разкрития на Лудия репортер, уличаващи приятелката му Александра в проституция, бяха гарантирани със снимки на благоевградската красавица от частен самолет.

 

На тях се вижда как Сашка палува с неизвестен младеж като на една от снимките игриво е лапнала един от пръстите на мъжа, който впоследствие й стана гадже. Петканов направи шокиращите разкрития за изневеряващата му бивша изгора и сподели видео, на което се вижда как й хвърля куфара с багажа. После публикува клипчето в социалните мрежи със заглавието: „Когато разбереш, че приятелката ти е курва“. Това се случи през 2016 г., символно в деня на Съединението – 6 септември. След гаврата Александра изпадна в тежка депресия и дори стигна до болница.

 

Година по-късно „Вип Брадър“ ги събра заедно в Къщата, където двамата се сдобриха. Те успяха да си простят и дори се прегърнаха пред погледите на съквартирантите и зрителите. Тогава Сашка Васева бе един от основните подстрекатели за тяхното помирение. Александра и Даниел се ожениха под покрива на къщата на „ВИП Брадър“ през 2017 г. „Това да се оженим, беше най-правилното нещо, което можеше да се случи между нас, но в същото време последното нещо, което сме смятали, че ще ни сполети. Изключително щастливи сме от съвместния ни семеен живот“, бяха първите думи на семейство Петканови.

 

Уви, няколко години по-късно двамата се разведоха, но запазиха добри отношения между си. Скандалите между Петканови започнаха през 2020 г., когато Александра заяви, че иска да купи апартамент в София на свое име, без участието на съпругата си. През 2022 г. дойде официалният край на брака им.

 

„Преживяла съм естествено раждане, развод и други тежки неща в живота ми, но толкова люти чушки не бях пробвала“, каза след раздялата Александра, която до последно се надяваше Даниел да размисли и да се съберат. Именно Лудия репортер бе инициатор на развода, защото му омръзна амбициозната му жена да го юрка да печели повече пари.

Самата тя печели достатъчно, че да може да си позволява луксозен начин на живот и да не разчита на финансите на настоящото си гадже Мартин Иванов.

Преди известно време красавицата си купи второ жилище, както и куп скъпи дрехи, чанти и бижута, а по време на брака си се обличаше само с марките, които рекламира – среден към нисък клас.

Източник: Уикенд