май 04, 2024

Депутат от ГЕРБ бърка в носа си по време на парламентарно заседание

Не спря да си рови в носа в търсене на „ключа към сглобката“

https://kliuki.net/skandali/deputat-ot-gerb-barka-v-nosa-si-po-vreme-na-parlamentarno-zasedanie/215223 Kliuki.net
Депутат от ГЕРБ бърка в носа си по време на парламентарно заседание

Зрителите на БНТ имаха възможността да се „насладят на уникален спектакъл“ по време на парламентарното заседание във вторник. Никому неизвестният народен представител от ГЕРБ-СДС Андрей Рунчев стоя близо половин минута в кадър, бъркайки си в носа с всички възможни пръсти, най-вече средните разбира се.

 

След голямото ровене и човъркане, народният представител все пак успя да извади засъхнал секрет – истинско произведение на изкуството, а операторите и режисьорите бяха толкоз „впечатлени“ от случващото се, че излъчиха целия спектакъл, оставяйки Рунчев да се вихри в ефир.

 

Депутат от ГЕРБ бърка в носа си по време на парламентарно заседание

Едва ли за някого е изненада, че сценката породи лавина от коментари в социалните мрежи – от по-политически ангажирани като „Сигурно търси ключа към сглобката“, до „Сигурно си е дал сополите на концесия на Дънди Прешъс“.

 

От началото на присъствието му в Народното събрание, Рунчев не е запомнен с нищо друго, освен със скорошното вадене на златен секрет от носа му. Бургаският политик бе директор на общинското предприятие „Транспорт“ е народен представител за втори пореден път.

Източник: Уикенд