май 09, 2024

Двоен удар за Анджелина Джоли! Не стига, че Брад я смени с младо гадже, ами и .... (Вижте повече)

Анджелина Джоли е съкрушена

https://kliuki.net/skandali/dvoen-udar-za-andzhelina-dzholi-ne-stiga-che-brad-ya-smeni-s-mlado-gadzhe-ami-i-vizhte-poveche/198038 Kliuki.net
Двоен удар за Анджелина Джоли! Не стига, че Брад я смени с младо гадже, ами и .... (Вижте повече)

Актрисата Анджелина Джоли е просто съкрушена. Звездата от "Мистър и мисис Смит" преживява двоен удар заради решението на съпруга си. Брад Пит наскоро обяви публично връзката си с Инес де Рамон, а актрисата неочаквано бе освободена и от поста посланик към ООН и Агенцията по въпросите за бежанците.

Анджелина, която прекара повече от 20 години в борба за защита на бежанците и особено яростно защитаваше жертвите на хуманитарната криза в Сирия, неочаквано обяви, че приключва с работата си към ООН. Актрисата каза, че бежанците са хората, на които най-много се възхищава в света и сега ще съсредоточи времето си в работата си с организации върху "хората, които са най-засегнати от конфликта". 

Мнозина се изненадаха от решението й, тъй като Джоли беше една от най-влиятелните личности в света, които се ангажираха с хуманитарна дейност.  Звездата обаче мотивира оттеглянето си с решение да помага от друга гледна точка.


В общественото пространство обаче се появиха слухове, че актрисата е в депресия заради последната връзка на Брад Пит. Актьорът хлътна сериозно по диетоложката Инес де Рамон. Бившата съпруга на Пол Уесли така му е завъртяла главата, че той доста открито взе да намеква за брак. За Джоли това е сериозен удар, тъй като новата му партньорка не само е 20 години по-млада от нея, а той е толкова влюбен в нея, че чак й предложи брак. Нещо, което се случи между тях двамата чак след 10 години заедно и три деца. А семейното щастие приключи по-малко от 2 години след това...