September 08, 2024

Ексклузивно! Джевдет Чакъров и Рамадан Аталай събраха платени цигани, олигарси, дерибеи, сводници и гювендии на нелегална сбирка в “Шератон”. Защо големите телевизии скриха срамните кадри? (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Докато България гори, отцепниците пируваха на ултра лукс, тормозиха журналисти, безчинстваха в центъра на София и се хвалеха със скъпи часовници

https://kliuki.net/skandali/ekskluzivno-dzhevdet-chakarov-i-ramadan-atalay-sabraha-plateni-cigani-oligarsi-deribei-svodnici-i-gyuvendii-na-nelegalna-sbirka-v-sheraton-zashto-golemite-televizii-skriha-sramnite-kadri-2/227090 Kliuki.net
Ексклузивно! Джевдет Чакъров и Рамадан Аталай събраха платени цигани, олигарси, дерибеи, сводници и гювендии на нелегална сбирка в “Шератон”. Защо големите телевизии скриха срамните кадри? (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Срамно петно върху над 30-годишната история на ДПС лепнаха изгонените от парламентарната група Джевдет Чакъров, Рамадан Аталай, Джейхан Ибрямов, Тимур Халилов и цялата им клика. Това документираха ексклузивно за “Свободно слово” журналистът Анелия Дулева и операторът Симеон Крушков.

 

Те, заедно с десетки свои колеги от най-големите национални медии, бяха принудени да се пържат в 40-градусовата жега пред бившия вече хотел “Шератон”, станал сцена на позорното съвещание. На репортерите им бе забранено да припарят дори във фоайето, защото височайшите присъстващи не желаеха да бъдат снимани. В това ни увери лично младежкият лидер Сезгин Мехмед, който изгони с охрана наш репортер, задето на публично място си бе позволил да снима публични лица, преяждащи обилно с публични средства.

От перфектната организация и почтително отношение, станали запазена марка за всички събития на ДПС през годините, нямаше и помен. Липсваха достойните, скромни и отрудени хора, които винаги са били неизменна част от истинския актив на Движението.

 

Докато половин Южна България гори, обхваната от огнено бедствие, Чакъров, Рамадан и компания избраха да си направят реклама, събирайки платени цигани, докарани от различни точки на страната с рейсове! И то на безсмислено, но пък шумно отразено рандеву, което те нарекоха “среща с актива”. Как тя кореспондира с устава на партията, остана загадка. В какво качество присъстваха лицата, за които ще разкажем в следващите редове, никой не се нае да предположи. Самите те предпочитаха да бягат от микрофоните, отказвайки да споделят кои са и кого представляват.

Компания им правеха крупни олигарси и местни дерибеи с партиен билет. Те се бяха погрижили да не остане и сянка на съмнение колко добре са захлебили от присъствието си в ДПС. На китките им блестяха часовници, които ако се обявят на търг, биха платили изграждането на поне няколко пътни отсечки в Кубрат, Омуртаг, Самуил, Антоново, Исперих, Черноочене, Ардино, Крумовград и други региони, от които идват основните гласове за партията. Rolex, Hublot, Petek Philip и Omega бяха само малка част от брандовете, светещи на китките им. Очилата не падаха по-долу от Chrome Hearts, Armani, Tom Ford, а на класическия Ray Ban бяха заложили само по-бедните младежи. Както се казва - и за тях има време да догонят патроните си по гъзария.

 

На пук на разточителството, на което биха завидели дори олигарсите на Путин, никой от така наконтените местни дерибеи не пожела да сподели с журналиста Анелия Дулева какъв е бизнесът му и как е изкарал пари за впечатляващата си визия. Може би защото отговорът е известен на трудолюбивите и убити от работа избиратели от турския етнос, на чиито гръб са изкарани марковите дрънкулки. Или по-право казано - от които са откраднати благата под формата на работни места и нови пътища за да има кеш за малцината присъстващи.

 

За повече екзотика гости на сбирката бяха видни ромски сутеньори от Пловдивско, единият от които лично се похвали, че развива “моден бизнес”, изнасяйки свежа плът за Азия. Той стори това в документиран разговор с журналист, без да му мигне окото, че за подобно занимание се лежи ефективно. Напротив, гласът и изражението му издаваха неподправена гордост. Най-вероятно височайшите му покровители в лицето на Аталай и Чакъров, които лично контролират региона, са му гарантирали чадър. Прочее наш репортер е готов да даде показания пред компетентен орган за меко казано смущаващия си разговор с мургавия делегат. Самочувствието, с което той сновеше между присъстващите, всявайки страх у мургавите си събратя, навежда на подозрение, че освен брутален сводник, лицето, чието име и координати пазим в редакцията, е бил своего рода организатор на тумбите, изтърсени като чувал с картофи на мероприятието.

Източник: crimesbg.com