април 27, 2024

ЕКСКЛУЗИВНО: Зърнен бос тунингова ламборгини Revuelto за $50 000 (СНИМКИ)

https://kliuki.net/skandali/ekskluzivno-zarnen-bos-tuningova-lamborgini-revuelto-za-50-000-snimki-3/216345 Kliuki.net
ЕКСКЛУЗИВНО: Зърнен бос тунингова ламборгини Revuelto за $50 000 (СНИМКИ)

Зърненият бос Светослав Илчовски, отявлен враг на ромския барон и собственик на пилешката империя „Градус” Иван Ангелов, е тунинговал в Германия купето на своето ламборгини Revuelto с въглеродни влакна.

ЕКСКЛУЗИВНО: Зърнен бос тунингова ламборгини Revuelto за $50 000 (СНИМКИ)

Ромският производител на пилетата „Градус“ Иван Ангелов (вляво) е един от враговете на Светослав Илчовски

Бизнесменът, на когото рекетът в България писна още преди 3 години и изнесе цялата си дейност в Румъния, е платил за екстрата 50 000 долара, показа проверката ни.

Ето какво представяне на своята услуга прави германската тунинг компания DMC:

„Изпитайте следващото ниво на аеродинамично представяне и зашеметяващо визуално подобрение с DMC Lamborghini Revuelto Body Kit Aero Package. Изработен с прецизно внимание към детайла, този пакет демонстрира перфектното съчетание на изискан дизайн и авангардна технология, издигайки вашия Lamborghini Revuelto до безпрецедентни нива на стил и производителност.

ЕКСКЛУЗИВНО: Зърнен бос тунингова ламборгини Revuelto за $50 000 (СНИМКИ) - Снимка 2

Всеки компонент на DMC Revuelto Body Kit е щателно изработен от висококачествени предварително импрегнирани въглеродни влакна, осигуряващи изключителна здравина, лека конструкция и превъзходно покритие.

Предните решетки не само подобряват агресивния вид на вашия Revuelto, но и оптимизират въздушния поток за подобрена аеродинамика. Страничните панели излъчват усещане за сила и присъствие, докато перките на задния дифузьор и тунелът създават поразително визуално въздействие, което е синоним на безпогрешния дизайнерски език на Lamborghini”.

След години битка с мафията в земеделския сектор в началото на 2021 г. Светослав Илчовски обяви, че продава стопанството си. Междувременно той премества бизнеса в Румъния, където придоби 10 000 хектара земеделска земя.

„Земеделието в Румъния е много по-опростено. Бизнес тук е прави по-лесно от всяка гледна точка. В Румъния се работи с арендни договори, които са фиксирани в пшеница и заверката на договорите става по решение на кметството.

ЕКСКЛУЗИВНО: Зърнен бос тунингова ламборгини Revuelto за $50 000 (СНИМКИ) - Снимка 3

Кметът ги заверява, не даваш пари за нотариални такси, няма излишни действия и разходи. При условие, че пшеницата е по-евтина – плащаш по-малко, ако е по-скъпа – обратното. Арендите са фиксирани в пшеница и са много по-евтини от спекулативните в България“, сподели тогава бизнесменът.

Източник: narod.bg