април 14, 2024

Георги Иванов е алкохолик и наркоман също като Боби Михайлов?

Бившият нападател пие от обяд, а според слухове залита и по белия прах

https://kliuki.net/skandali/georgi-ivanov-e-alkoholik-i-narkoman-sashto-kato-bobi-mihaylov-2/220210 Kliuki.net
Георги Иванов е алкохолик и наркоман също като Боби Михайлов?

Взрив от недоволство в социалните мрежи разпали изборът на Георги Иванов – Гонзо за нов президент на БФС. Разбира се не липсваха и остроумни смешки по отношение на образователния ценз и възпитанието на 47-годишния бивш голмайстор на „Левски“.

 

Сред най-споделяните фотографии на Гонзо не бяха тези от победата му на конгреса, а снимка, правена преди години, на която се вижда как пловдивчанинът уринира посред бял ден върху трафопост. Стари видеоклипове, припомнени от футболни фенове чрез споделяне в социалните мрежи, пък показаха как Иванов крещи, ръкомаха и псува като хамалин по време и след футболни мачове в качеството си не на ритнитопковец, а на технически директор на БФС.

 

През последните няколко години Гонзо пие твърд алкохол буквално всеки ден, като в много случаи надига чашата с водка, уиски или вино още от обяд, свидетелстват футболни функционери. Според думите им Георги Иванов е алкохолик като Борислав Михайлов и даже пие повече от него по обясними причини – далеч по-млад е и носи много повече. Към ежедневната си дажба от минимум половин литър твърд концентрат, Гонзо прибавя и две кутии цигари.

 

Още като футболист в активна състезателна възраст пловдивчанинът пушеше като комин, но в интерес на истината, тютюнът не се отразяваше на формата му. „Фаса прави паса, алкохола прави гола!“, неведнъж е отвръщал Гонзо на критиките, че води унищожителен начин на живот.

Все пак любовта на Иванов към чашката и цигарата стана причина той да не съумее да направи кариера в Европа.

 

Според упорит слух, който е разпространяван от десетки очевидци, и то не само от футболните среди, Гонзо твърде често е под влиянието не само на алкохолни изпарения, но и на други опасни субстанции. Разказват, че Иванов е пристрастен към белия прах и че е достоен конкурент на фолк певеца Константин в тази дисциплина.

„Шмърка почти всечи ден, носят му половин или цял грам кокаин с добро качество – това е известно на всички“, твърди запознат. Иванов често се показва и на публични места в странно състояние и е или хремав, или пък се почесва по носа, което е ясен знак, че се е подкрепил с „бело“.

Източник: Уикенд, crimesbg.com