април 20, 2024

Грозно! Принц Хари псувал Камила пред кралицата след сватбата й с Чарлз (Скандални разкрития от Бъкингам)

Принц Хари обиждал мащехата си пред кралицата след сватбата й с Чарлз

https://kliuki.net/skandali/grozno-princ-hari-psuval-kamila-pred-kralicata-sled-svatbata-y-s-charlz-skandalni-razkritiya-ot-bakingam/167185 Kliuki.net
Грозно! Принц Хари псувал Камила пред кралицата след сватбата й с Чарлз (Скандални разкрития от Бъкингам)

Отношенията между принц Хари  и кралицата - консорт Камила, далеч не са розови и то от години. Принцът се отнасял ужасно към втората съпруга на баща си още преди смъртта на баба си и доста преди появата на Меган Маркъл. Нова биография на Камила разкрива доста смущаващи подробности от живота й в двореца.

 

Анджела Ливайн, която е кралски биограф и автор на редица книги за семейството споделя в телевизионно интервю, че Камила е злополучен герой в историята на кралското семейство. "Реших да напиша книга за живота й, обидена от две неща. Сериалът "Короната", където я представиха като любовница на крал Чарлз, а тя винаги е била повече приятелка, отколкото другата жена в брака му с Даяна, и отношението на принц Хари към нея".

По думите на Анджела Ливайн, свидетели разказват пред нея, че принцът е използвал изключително обидни коментари за Камила пред кралица Елизабет Втора. Той си позволявал да обижда мащехата си с нецензурни епитети пред покойната си баба.

"Веднъж ме поканиха да прекарам три месеца с кралицата - консорт. Имах възможност да видя как общуват и с кралица Елизабет. Двете бяха в Уиндзор и се канеха да излязат на езда. Бяха изключително  сърдечно настроени една към друга, смееха се и се шегуваха. Камила е най-подходящият човек за крал Чарлз - тя не се интересува от това да стои под прожекторите. Предпочита да работи тихо и в сянка, като е напълно доволна от това. Но Хари не го оценяваше и я нападаше постоянно. Нищо чудно, че с Меган предпочетоха да напуснат след сватбата, а още повече, когато кралицата почина в Балморал", завършва тя.