September 08, 2024

Г*й афери с депутат и мароканец превърна Илхан Кючук в агент на турските тайни служби

Лили Иванова – подарък за 10-годишнината от връзката му с Валентин Тончев

https://kliuki.net/skandali/gy-aferi-s-deputat-i-marokanec-prevarna-ilhan-kyuchuk-v-agent-na-turskite-tayni-sluzhbi-2/226603 Kliuki.net
Г*й афери с депутат и мароканец превърна Илхан Кючук в агент на турските тайни служби

Тази пролет зам.-председателят на ДПС с трети мандат като евродепутат Илхан Кючюк отпразнува 10-та си годишнина от тайната си интимна връзка със съпартиеца и народен представител от 50-ия парламент – Валентин Тончев. По този повод той организира концерт на Лили Иванова в столицата на Европа – Брюксел. Именно в чест на любимия си Валентин, чиято любима певица е примата на родната естрада, Кючюк профукал стотици хиляди левове, за да го зарадва с неин частен концерт.

 

Интимната афера между съпредседателя на европейските либерали АЛДЕ и 40-годишния Тончев отдавна е сред най-обсъжданите теми в структурите на ДПС. Функционери от партията твърдят, че агресивното налагане на мъжката секретарка на Илхан Кючюк сред елита на ДПС е сред причините, довели до зрелищния разлом по върховете на партията и невижданото разцепление.

Броени седмици преди изборите за европейски парламент и предсрочните парламентарни избори в България, провели се на 9 юни, в областните структури на ДПС стартира сериозно брожение срещу Илхан Кючюк заради безпрецедентния натиск, който той упражнява върху членовете да номинират за евродепутат 40-годишния Валентин Тончев, негов дългогодишен любовник.

 

„Илкан Кючюк заплашваше открито депесари с изключване от партията, ако не номинират неговия фаворит Валентин като техен избраник за Брюксел. След поредица от заплахи мъжката секретарка на Илхан Кючюк беше поставен на четвърто място в европейската листа на ДПС, преди съпредседателят на партията Делян Пеевски да се намеси и да осуети 5-годишната командировка на Валентин в Белгия. След пренареждането на евродепутатската листа на ДПС, двойката Илхан Кючюк – Валентин Тончев открито се обърна срещу Пеевски, но не от солидарност към Ахмед Доган, а за да отмъсти на Делян Пеевски за разтуреното им гей семейство в Брюксел“, свидетелства функционер от ДПС.

 

Агресивното налагане на любовника на Илхан Кючюк Валентин Тончев сред елита на ДПС достига своя апогей през пролетта на 2023 г., когато парашутистът от Димитровград е наложен след натиск, осъществен към тогавашния председател на партията Мустафа Карадайь, за водач на цели две листи на ДПС на извънредните парламентарни избори. Тогава Валентин Тончев изненадващо е номиниран да води листата на партията в област Враца и тази в 23-ти МИР в София. Резултатите на протежето на Илхан Кючюк са плачевни и той не съумява да влезе в Народното събрание нито от София, нито от Враца, но въпреки това е намерен начин вотът на избирателите да бъде подменен.

 

„След като Петър Чобанов беше избран за подуправител на БНБ, овакантеното от него депутатско място се полагаше на събралата двойно повече гласове от Валентин Тончев кандидат-депутатка от Костинброд Кристина Александрова. Тя беше привикана от Илхан Кючюк в София и заплашена, че ако не подаде заявление за отказ като народен представител, нейният мъж ще бъде арестуван по обвинения в купуване на гласове, разказва функционер от ДПС. В рамките на две денонощия още двама депесари са принудени да подадат декларации за отказ от народни представители, за да бъде разчистен пътят на Валентин Тончев. От депутатските си места се отказват строителят от Етрополе Васил Николов и водачът на листата на партията в Перник Александър Несторов, като и двамата са принудени чрез натиск и заплахи да отстъпят мястото си на любовника на Илхан Кючюк. Така Валентин Тончев става депутат в 49-то Народно събрание. На последните парламентарни избори Тончев все пак успя да влезе в парламента със собствени усилия като водач на листата на ДПС във Враца.

 

Миналата есен Валентин Тончев и Илхан Кючюк забъркват грандиозен скандал в софийската структура на ДПС, която замалко да се разцепи заради желанието на гей двойката партията да издигне Тончев като кандидат-кмет на София.

 

Разправят, че тогава Делян Пеевски осуетява номинацията на Тончев като кандидат-кмет въпреки настойчивите молби на Илхан Кючюк неговият възлюбен да се впусне в битката за столичен градоначалник, за да се превърне в разпознаваемо лице за електората на ДПС.

 

Няколко години по-рано, през пролетта на 2014 г. напереният левент от Димитровград съумява да спечели сърцето на Илхан Кючюк, който по това време е лидер на младежката организация на ДПС и по-късно печели първия си мандат като евродепутат в Брюксел. Малко след като Илхан Кючюк се установява в Брюксел и се настанява в апартамент в краен квартал в столицата на Белгия, той назначава за свой секретар и старши съветник Валентин Тончев, осигурявайки му месечна заплата от 7000 евро. Твърди се, че други двама назначени от Илхан Кючюк негови сътрудници са принудени да връщат под масата част от заплатите си, за да може Тончев да прибира по-тлъсто възнаграждение.

 

„Илхан и Валентин заживяха като гей двойка в Брюксел, макар и двамата да имат официални съпруги, за да не дразнят консервативния електорат на ДПС.

 

Илхан Кючюк е женен проформа за Йозлем, двамата даже имат деца, макар да не съжителстват заедно. Валентин Тончев също е семеен – женен е за красавицата от Созопол Милена и имат 7-годишна дъщеря. Съпругите и на двамата знаят за трайната им мъжка любов, но нямат нищо против, щом това им носи пари, одумват публичното лицемерие на „отчаяните“ депесарски съпруги активистите на ДПС.

 

„Моят мъже педераст, но това не ме притеснява – и аз си имам своите афери, не ми прави проблем, че спя с други мъже“, казвала жената на Илхан Кючюк Йозлем. Публична тайна е, че от 3 години тя се среща с друг мъж, нищо че е официално омъжена за евродепутата.

 

През 2019 г. любовта на Илхан Кючюк и Валентин Тончев е изправена пред сериозно изпитание заради мароканеца Юсуф, който започва работа като шофьор на евродепутата в Брюксел. Заради мускулестия мароканец с шоколадов тен Илхан Кючюк наема втора квартира в Брюксел, в която често пренощува. Любовта между българския евродепутат и мароканския шофьор обаче не трае много дълго.

 

Оказва се, че Юсуф тайно е записвал креватните изпълнения с Илхан Кючюк и е събирал впечатляваща гей порно колекция с главно действащо лице българския съпредседател на европейската либерална партия АЛДЕ, който сладострастно му се отдава.

 

„В един прекрасен ден през есента на 2019 г. Юсуф, който беше завъртял главата и ума на Илхан Кючюк, просто изчезна от Брюксел. Мобилният му телефон беше изключен, а опитите на Илхан да го открие с помощта на белгийската полиция удариха на камък. Тръгна слух, че Юсуф е източил стотици хиляди евро от банковата сметка на Илхан Кючюк и с тях се е прибрал в Рабат, който и до ден днешен не е потвърден. Факт е обаче, че Илхан не е подавал жалба в полицията, че е бил ограбен от своя любовник Юсуф – или е преглътнал обира, или не е искал да се разчува за интимната му връзка с мароканеца, за да не се сгромоляса в Брюксел по подобие на евродепутата от Унгария Йозеф Сайдер, който беше арестуван в белгийската столица в разгара на мъжка гей оргия и неговата политическа кариера рязко и безвъзвратно приключи“, свидетелства запознат с интимната мароканска драма на Илхан Кючюк.

 

Упорито се мълви, че няколко месеца след изчезването на Юсуф от Брюксел Илхан Кючюк е бил принуден да се превърне в агент на турската национална разузнавателна служба МИТ, след като видеозаписите от гей изпълненията му с мароканеца, а и с Валентин Тончев, му били показани от вербовчици от Анкара.

 

„Илхан Кючюк е зависим от турските служби за сигурност, които го държат с гей компромати, и това не е тайна за част от ръководството на ДПС. Има съмнения, че много от неговите действия като съпредседател на партията на европейските либерали през последните години обслужват не интересите на Брюксел, а тези на Анкара“, разкрива източник от Движението за права и свободи.

Според, думите му Илхан Кючюк не е бил единственият вербуван от турските тайни служби МИТ представител на ДПС. Другият такъв бил Мустафа Карадайъ, който заради това бил принуден да подаде оставката си като председател на ДПС миналата есен.

Източник: Уикенд, crimesbg.com