май 02, 2024

Играят мръсно! Песен скара Фики и колежката му Мира (Певицата смъртно обидена на фамилия Стораро – Видео)

Страшен скандал се разрази в попфолка

https://kliuki.net/skandali/igrayat-mrasno-pesen-skara-fiki-i-kolezhkata-mu-mira-pevicata-smartno-obidena-na-familiya-storaro-video/221704 Kliuki.net
Играят мръсно! Песен скара Фики и колежката му Мира (Певицата смъртно обидена на фамилия Стораро – Видео)

Един срещу друг се изправиха певицата Мира и колегите ѝ от фамилия Стораро. Повод за това стана песен, която в крайна сметка подготвили както тя, така и Фики. Със специално изявление за почитателите си се появи изпълнителката и показа колко е засегната и наранена и от поведението на колегите си, и от фирмата, която я продуцира.

От доста време насам Мира подготвяла песента, като за целта дори насочва аудиторията как информацията може да бъде проверена. Буквално два дни преди официалното ѝ пускане се оказва, че Фики е работил по подобен проект, което се разбрало от публикуването на откъс със същия рефрен. Първото, което прави певицата, е да се обади във фирмата и да провери каква е ситуацията. От там ѝ отговарят доста нестандартно – който изпревари, той пуска песента. Като лоша шега звучи фактът, че и двамата изпълнители работят в една и съща фирма и вероятно никой от тях не знае по какво се труди другия.

При това положение Мира решава да завърши проекта си, но един час преди премиерата ѝ се обаждат от компанията. Оказва се, че фамилия Стораро по-рано са се появили там и са поставили следното условие – ако тя пусне песента си, повече няма да работят с тази фирма. В крайна сметка шефовете ѝ обявяват, че няма да пуснат нейното парче, явно докато не излезе продуктът на Фики. Неприятната ситуация дотолкова наранява Мира, че тя напуска компанията и вече ще се развива сама.

Източник: Фейсбук