September 08, 2024

Илиана Раева нае частни детективи, за да докаже, че годеникът на дъщеря й е г*й

Славея развали годежа малко преди сватбата

https://kliuki.net/skandali/iliana-raeva-nae-chastni-detektivi-za-da-dokazhe-che-godenikat-na-dashterya-y-e-gy-2/226616 Kliuki.net
Илиана Раева нае частни детективи, за да докаже, че годеникът на дъщеря й е г*й

Оказва се, че Славея Сиракова е развалила изненадващо годежа си, който сключи с приятеля си навръх Свети Валентин т.г.

До този извод доведе смразяващия й пост в социалните мрежи, който вече не се открива, но пък и за краткото време, в което остана на профила й, привлече достатъчно внимание.

 

„Да си гей, не е срамно, не е диагноза, но е нередно да въвличаш други в това, което не си. За мен няма понятие бисексуалност, има параван, който се опитваш да използваш на чужд гръб. Годежните пръстени не означават нищо, когато потъваш в собствената си нечистоплътна преднамереност…“, гласеше скандалното изявление на Славея.

Напълно очаквано постът й бе свързан на момента със скорошния й годеж с мъж, който младата дама така и не представи официално, но затова пък, когато му каза „Да“, се похвали в социалните мрежи.

 

Именно тогава стана ясно, че двамата са се сгодили по време на романтична ваканция на остров Бали. Славея вече е премахнала от профила си снимките, запечатали събитието. Оставила е само онези кадри, на които позира сама сред красотата на екзотичното място, а те вървят с благопожеланията на приятели и последователи за годежа й.

 

Засега Славея не споделя какво точно се е случило и дали скорошният й скандален пост има общо с разтрогнатия годеж. Така или иначе с крушението в любовта, дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков, определено успя да предизвика всеобщия интерес. За втори път младата дама става център на засилено внимание, след като се раздели с бащата на дъщеря си като до разлъката се стигна около година след появата й на бял свят.

 

Запознати разкриват, че Илиана Раева била категорично против предстоящата сватба на щерка си и тъй като първа дочула пикантните слухове, че бъдещият й зет имал интимни отношения с мъже, наела частни детективи, които по безспорен начин доказали, че мъжът за когото Славея ще се омъжи, има гей връзки. Тя не можела да повярва, но накрая получила пикантни снимки и копия от чатове.

Притиснат до стената, младежът също признал, че е бисексуален и годежът бил разтрогнат на мига.

Източник: Уикенд, crimesbg.com