април 16, 2024

Кирил Петков унизи жестоко най-добрия си приятел

https://kliuki.net/skandali/kiril-petkov-unizi-zhestoko-nay-dobriya-si-priyatel/166354 Kliuki.net
Кирил Петков унизи жестоко най-добрия си приятел

Липса на всякакъв морал

Моралният казус с любовния живот на министър-председателя е по-комплициран отколкото публиката си дава сметка.

Освен, че предава доверието на законната си съпруга, благодарение на която направи кариера в Канада, Киро се подиграва и с най-добрия си приятел Мирослав Иванов.

Двамата са заедно от деца и винаги по-малкият и свит Миро му е пазил гърба в сложни ситуации. Пример за такава беше срамната случка в предизборната кампания на ПП през октомври м.г.

Кирил Петков унизи жестоко най-добрия си приятел

Липсата на достатъчно фенове принуди Миро да влезе в ролята на “случаен” симпатизант, който посреща Петков при пристигането му в Ямбол и дружески се здрависва с бъдещия победител. За зла беда местните репортери заснеха постановката. Клипът обиколи социалните мрежи и даде повод за множество подигравки с нефелния PR на “Промяната”.

Кирил Петков унизи жестоко най-добрия си приятел - Снимка 2

За благодарност Иванов беше издигнат за зам.-председател на Народното събрание и се ползва с авторитет и куп екстри. В светлината на последните разкрития стана ясно, че докато се прави на best friend, Киро е откраднал годеницата на другарчето си.

Кирил Петков унизи жестоко най-добрия си приятел - Снимка 3

Амбициозната Лена Бориславова ловко е оценила потенциала на Петков и е побързала да седне на “втория стол” зад гърба на благоверния си. Но ако подобна двуличност е част от изменчивата женска природа, то какво да кажем за “мъжкаря” К. П., който еднакво безскрупулно мами съпругата си и най-добрия си приятел.

Прочее, в мрежата се появиха снимки, че докато у нас гърми скандала с видеото, запечатало прелюбодеянието на премиера, двамата с конкубинката му Лена са отпрашили за Гърция и са се гушнали на романтична вечеря в тузарския хотел “Хаят”, където една нощувка е колкото средностатистическа пенсия, отбелязват омерзени наблюдатели.

Източник: pik.bg