септември 28, 2023

Кочина: Вижте как продуцентите на „Игри на волята“ оставиха плажа в Царево

Здравко Василев, първият победител от „Биг Брадър“, не издържа и ги попиля

https://kliuki.net/skandali/kochina-vizhte-kak-producentite-na-igri-na-volyata-ostaviha-plazha-v-carevo/208936 Kliuki.net
Кочина: Вижте как продуцентите на „Игри на волята“ оставиха плажа в Царево

Те оставиха Поповския плаж в Царево  в потресаващ вид. Именно там се снима риалити формата.

Не стигат боклуците, които са оставили продуцентите, а допълнително и потопът допринесе за окайващото състояние на плажа. Риалити героят публикува в профила си в социалните мрежи серия от кадри, с които провокира и доволно количество коментари.

Василев направи добро дело, като се включи като доброволец за възстановяването на Царево.

"Игри на Волята", не намерихте ли и малко воля и желание да си приберeте инвентара!?!? Страхотно е, че сте избрали един прекрасен български залив (него няма да ви го показвам, че ще ви стане лошо) да снимате тази така вдъхновяваща продукция, но посланието, което оставяте след себе си говори друго! И не, не е е дребно заяждане, а най-обикновено желание за нормално"- пише Здравко във фейсбук.

Името на плейбоя бе вплетено в грандиозен скандал това лято. Припомняме, че жена му преби зверски любовницата му на крайбрежната алея в Приморско.. Хвърли телефона й в морето, а нея заплаши  с удавяне. По случая бе образувано досъдебно производство.

Източник: blitz.bg