април 25, 2024

Комисар Любка Генчева – полицейски ескорт на повикване

Организира ли директорът на 6-то РУ-СДВР Делян Гешев полицейски ескорт за пътна помощ на пияни и дрогирани богаташи?

https://kliuki.net/skandali/komisar-lyubka-gencheva-policeyski-eskort-na-povikvane-2/167600 Kliuki.net
Комисар Любка Генчева – полицейски ескорт на повикване

Престъпен полицейски синдикат за покровителство на богати наркомани и дилъри ли е 6-то РУ на СДВР се питат наблюдатели след като стана ясно, че куките от районното управление ескортират дрогирани престъпници срещу 200 лв. на курс. Тарифата, от която се твърди, че процент прибирал и директорът Делян Гешев, лъсна в самопризнанията на поредния надрусан убиец Димитър Любенов, който на 24 септември премаза с „Порше“-то си французин на пътя. 

В съда Любенов твърди, че минути преди трагедията броил 200 лв. на униформената шафрантия от 6-то Любка Генчева, позната в крими контингента като Буба, и колегата й за да карат след него докато се прибере след поредния си запой. Пътните камери потвърждават твърденията - минути преди зверската катастрофа, патрулката е карала със запалени светлини след „Порше“-то, но виждайки как то блъска колата с френски граждани, ченгетата позорно бягат от местопрестъплението на изключени фарове, за да се върнат по-късно ни лук яли, ни лук мириса̀ли. 

Докато медиците събират останките от трупа на платното, силиконовата пачавра под пагон е заснета да се лензи и отърква у убиеца Любенов. Сцена, достойна за латино кримка, която разкрива мащабите на безпрецедентно по своята показност ченгеджийско ОПГ, за което се твърди, че функционира под чадъра на директора на 6-то Делян Гешев. 

Тезата на редакцията ни е подплатена с множество свидетелски признания на потърпевши, адвокати и редови полицаи. Но вместо да ги цитираме, ще се позовем на житейската логика, която е безмилостна. 

Най-очевадният факт, потвърждаващ разсъжденията ни е присъствието на мургавелката Буба в личния състав на 6-то РУ-СДВР. Само перверзната й муцуна и разгологъзени снимки във Фейсбук са достатъчен повод тя да прекрачи полицейския праг единствено за да дава показания, а не да работи на заплата за Родината. Дори студент първи курс по психология би отхвърлил молбата й да служи в МВР, но очевидно началниците й имат по-широки разбирания за честта на пагона.

Че крушката си има опашка става ясно през 2019 г., когато силиконовите й телеса лъсват в мокра прегръдка с нарко страшилището на Бургас Йонко Иванов. Последният бе арестуван и съден за разпространение на дрога в елитните ни курорти, а между кориците на делото четем, че той не е прост дилър, а връх в престъпната йерархия. Докато Йонко продава кока и амфети на децата ни, униформената Любка е командирована да пази реда по Южното Черноморие. Тя се справя забележително - денем патрулира по алеите, а нощем обслужва орално и анално дилъра. За креватното й майсторство самият Иванов свидетелства цинично пред аверите си и за доказателство качва снимка във фейсбук с мургавата комисарка. По-късно научаваме, че ръководството на МВР я е разследвало за нерегламентирани контакти в ъндърграунда. Разследването завършва с назначаването й в 6-то районно!

Но вместо да се заяждаме на дребно, ще се върнем в трагичната нощ на 24 септември т.г. Тогава същата Буба вдига палка да спре бъдещия убиец - нашмърканият до козирката и тежко неадекватен Димитър Любенов.  Вместо да се качи с белезници в патрулката, както повелява законът, той дава на полицайката Любка 200 лв. за да го ескортира. Случайност? Не мислим. Подкупът е обичайна практика на пътя. Но за "ескорт" плащаш само на "проверени курви", както казва народът. Такива специални услуги се поръчват единствено ако си на 100% сигурен, че ченгетата и друг път са го правили. Или ако си наясно, че това е част от неофициалното им "портфолио" за допълнителни доходи. Накратко - ъндърграундът отлично знае кои униформени се продават за къси пари като евтини пачаври. И само тях наема.

Което идва да каже, че Любка от 6-то най-вероятно е част от престъпно полицейско ОПГ, извършващо строго специфични услуги, описани в НПК като злоупотреба със служебно положение, подкуп, търговия с влияние, сговор с престъпници и пр. и пр. 

Следвайки житейската логика, за която заговорихме в началото, можем с основание да предположим, че униформеното ОПГ си има "шапка". Т.к извършителите са служители на 6-то, то тази "шапка" като нищо е директорът Делян Гешев. 

Дори срещата между убиеца-наркоман Димитър Любенов и полицайката Любка да не беше завършила трагично, тя показва серия от престъпни практики в ключово районно управление на МВР. 

Там дилърите са на почит, полицейските патрулки ги охраняват, а служителките им правят секс с тях под кроткия и благосклонен поглед на най-големия си началник. 

В един по-добър свят, подобни изводи няма да се правят от журналисти, а от военни прокурори в съдебната зала. У нас поредната смърт на пътя, обезпечена от служители на МВР, ще си остане вестникарска дъвка.
Източник: crimesbg.com
 

Комисар Любка Генчева – полицейски ескорт на повикване

Комисар Любка Генчева – полицейски ескорт на повикване - Снимка 2

Комисар Любка Генчева – полицейски ескорт на повикване - Снимка 3

Комисар Любка Генчева – полицейски ескорт на повикване - Снимка 4

Комисар Любка Генчева – полицейски ескорт на повикване - Снимка 5

Комисар Любка Генчева – полицейски ескорт на повикване - Снимка 6

Комисар Любка Генчева – полицейски ескорт на повикване - Снимка 7