март 29, 2024

Краси Мраморския откраднал джип с 500 кила кокаин. Червен картон за него и семейството му. Издирва го албанската мафия

Джамбазинът е втора седмица в неизвестност, освен килърите, по петите му е и МВР

https://kliuki.net/skandali/krasi-mramorskiya-otkradnal-dzhip-s-500-kila-kokain-cherven-karton-za-nego-i-semeystvoto-mu-izdirva-go-albanskata-mafiya-4/201644 Kliuki.net
Краси Мраморския откраднал джип с 500 кила кокаин. Червен картон за него и семейството му. Издирва го албанската мафия

Смъртна присъда е издала албанската мафия над един от най-зловещите автоапаши у нас – Красимир Пешев, по прякор Мраморския. Наши източници от ъндърграунда се заклеха, че маститият бос на родната автомафия е откраднал два луксозни джипа като единият е бил натъпкан с 500 кг. кокаин. След спешна позивна марковото возило е било върнато, но бѐлото го е нямало вътре. Дръзката кражба възпалила до краен предел ключови международни главорези, отговорни за доставката на дрогата, които мигновено извадили червен картон за бандата на Пешев, а самият той е с влязла в сила смъртна присъда. Семейството му също е заплашено с ликвидиране, което е причина Мраморският и фамилията му буквално да се изпарят.

 

Краси Мраморския откраднал джип с 500 кила кокаин. Червен картон за него и семейството му. Издирва го албанската мафия

За капак освен балканските килъри, по петите му е и МВР, т.к. миналата седмица Главна дирекция “Национална полиция” разби депо за крадени коли при секретна полицейска акция.  Операцията е била насочена именно срещу Красимир Пешев, по прякор Мраморския, който обаче е успял да избегне ареста си, укривайки се от органите на реда.

 

Рецидивистът вече е обявен за издирване със скрит бюлетин на МВР, тъй като публичното обявяване на тази информация би могло да попречи на течащото в момента разследване по разплитане на престъпната верига автоджамбази.

 

Полицейската акция срещу Красимир Пешев – Мраморския и няколко от членовете на бандата му, е стартирала на 17 март, само ден след дръзката кражба на Мерцедес S-класа от двор на софийското село Герман. От видео кадри, разпространени в социалните мрежи от собственичката на откраднатото баровско возило Мария Попова, се вижда как петима мъже с качулки необезпокоявано се разхождат в двора на къщата около 20 минути в нощта срещу 16-ти март. Бандитите влизат в имота с дълъг метален прът - устройство, тип “телескоп”, с което са прихванали сигнала на ключа на мерцедеса. След като го подкарват, крадците изчезват в посока Горубляне. В последствие МПС-то е засечено от друга камера да напуска София в посока Перник.

 

Краси Мраморския откраднал джип с 500 кила кокаин. Червен картон за него и семейството му. Издирва го албанската мафия - Снимка 2

Според запознати с разследването, дръзкият авто обир в с. Герман е реализиран от Красимир Пешев – Мраморския и хората му, като бандитите са били разпознати по накуцването на един от тях. Твърди се, че става въпрос за автокрадец с прякор Пирона, който минава за един от тай-изявените джамбази в структурата на Мраморския. Той също се издирва от МВР като по оперативна информация в момента се укрива в района на Сандански.

 

В акцията по издирване на гепения Мерцедес, ченгетата са се натъкнали на едно от депата за укриване на крадени коли на Красимир Пешев, намиращо се в тихия софийски квартал “Мусагеница”. В депото са открити три откраднати през последния месец джипа, два от които електрически, като неофициално се твърди, че в един от тях е открито ДНК-то на Краси Мраморския.

 

“Откраднатият Мерцедес от двора на бизнесдамата в с. Герман още не е открит, но пък вече се знаят кои са крадците. Въпрос на време е и това возило да бъде открито”, издаде столичен антимафиот. Той не пожела да коментира мълвата от ъндърграунда, че мерцедесът е разфасован в автоморга в Радомир, собственост на оперативно интересно лице с прякор Гената Жабето.

 

Красимир Пешев-Мраморския върти една от най-мощните автобанди в страната и разполага с технически устройства за над 1 млн. лв. Твърди се, че бандата на Мраморския е единствената, която краде тирове, багери и тежка механизирана техника, а миналата есен похитила две селскостопански машини на обща стойност 800 000 лв., които били разфасовани и продадени на части в Румъния.

 

Смята се, че трупата на Красимир Пешев стои и зад кражбите на десетки луксозни лимузини, джипове и спортни автомобили. Според някои, Мраморския и бандата му се ползвали с чадър от ГДБОП и за това не били задържани при акция “джамбазите”, проведена преди около месец.

 

Красимир Пешев – Мраморския е известно име в родния ъндърграунд. Той дълги години беше част от структурата на покойния Антон Петров-Хамстера. Мраморския беше разследван като част от бандата за отвличане на богаташи “Наглите” заради съмнения, че е осигурявал коли, които били използвани от Прокопи Културиста и хората му за отвличане на баровци. Пешев обаче така и не беше сред обвиняемите. В края на 2017 г. Мраморския беше обявен за общонационално издирване заради серия от обири на метални каси в офиси в жк “Люлин”, но в последствие се предаде сам в СДВР и тихомълком разреши проблемите си с правоохранителните органи.

ОЧАКВАЙТЕ ВТОРА ЧАСТ!

Източник: crimesbg.com