май 03, 2024

Лена Бориславова като мутра, заплашва депутат с убийство

Радостин Василев се оказа под СМС обстрел от Лена Бориславова

https://kliuki.net/skandali/lena-borislavova-kato-mutra-zaplashva-deputat-s-ubiystvo/213395 Kliuki.net
Лена Бориславова като мутра, заплашва депутат с убийство

Депутатът Радостин Василев прекъсна парламентарното заседание през вчерашния ден, заради получен СМС със заплахи. От трибуната на Народното събрание той показа съобщение, в което Лена Бориславова му пише кодирано, че скоро ще изчезне.

 

В СМС-а тя нарежда, че Радостин Василев намира нови дъна и пада все по-ниско. Лена продължава и отправя отявлени заплахи към депутата – „Ще те изчакам още малко и ще изчезнеш“.

 

Всъщност изказване на Василев провокира гнева на Бориславова и партийното й обкръжение. От трибуната той припомни за историята с парапета и нарече съпруга на Лена „Баджо“. Председателката на парламента изключи микрофона на Радостин Василев заради обидните думи и оприличаването на Мирослав Иванов като „рогоносец“ и му наложи „наказание“.

 

Василев коментира, че не е нормално подобни хора да говорят за морал. Относно СМС-а от Бориславова той обяви, че ще подаде сигнал в прокуратурата и попита дали и той ще изчезне като Алексей Петров. Заяви още, че очаква да разбере тълкуванието на заплахата от съда и че не е нормално да получава съобщения със закани от жена. Според Радостин Василев самият той в момента е подсъдим за нещо много по-малко без да заплашва когото и да било.

 

Източник: dariknews.bg