October 12, 2024

Левон Манукян гей педофил като Владо Кузов?

Скандалният диригент задирял младежите в Бургас, майките им пропищели

https://kliuki.net/skandali/levon-manukyan-gey-pedofil-kato-vlado-kuzov-2/231796 Kliuki.net
Левон Манукян гей педофил като Владо Кузов?

Оказва се, че Левон Манукян обича не само лесните пари, но и свежата плът на непълнолетни младежи. Скандалният диригент, който наскоро беше уволнен от директорския пост в театъра и филхармонията на Разград, а също и арестуван за източване на бюджетни средства, е почитател на забавленията с хлапета. Хареса ли си някое момченце, тутакси го атакува с неприлични предложения. Досущ като Владо Кузов!

 

Майки на невръстни юнаци бяха пропищели от него, докато се подвизаваше в Бургас. В полицията се подадоха няколко жалби за педофилия срещу арменеца, но уви, нищо не последва. Всичко се потули! Обществена тайна е, че Левон предпочита своя пол и че никой от сътрудниците му не е случаен човек“, разкриват запознати.

По думите им в морския град се разказват ужасяващи истории за сексуалните предпочитания на дългокосия музикант, който често акомпанира с оркестъра си на концертите на най-големите ни естрадни звезди.

Преди няколко години гръмнал огромен скандал, след като майката на 16-годишно момче прихванала кореспонденция в телефона му с диригента. Двамата си разменяли съобщения със силно еротичен привкус. Потресената жена тутакси подала жалба в местната полиция и прокуратура, но случаят набързо бил приключен с извода, че младежът общувал с Левон Манукян по свое желание.

 

Властите в Бургас прикривали жалбите срещу музиканта педофил, за да не петнят доброто име на баща му. Покойният Манук Манукян е сред учредителите на СДС в крайморския град, топ активист на „Екогласност“ и общински съветник на НФСБ. Той почина на 64 г. през 2016-а, а през 2023-та кметът от ГЕРБ Димитър Николов го удостои посмъртно със званието „Почетен гражданин“.

Източник: Уикенд, crimesbg.com