май 19, 2024

Лидия не покани Наско Колев на купона за рождения си ден

Остава загадка от кого е впечатляващият букет от червени рози

https://kliuki.net/liubopitno/lidiya-ne-pokani-nasko-kolev-na-kupona-za-rozhdeniya-si-den/222837 Kliuki.net
Лидия не покани Наско Колев на купона за рождения си ден

Фолк певицата Лидия отбеляза с шумен купон 23-та си годишнина, на който обаче не присъства Наско Колев. До неотдавна двамата се радваха на силната си любов и дори живееха под един покрив, но в един момент връзката им рухна. Блондинката, която наскоро представи дует с Азис, отбеляза повода си в столично заведение. На купона присъствали много нейни приятели, сред които Александра Гърдева, сдобила се с популярност покрай първия сезон на „Ергенът“.

 

От видеата, споделени в социалната мрежа изглежда сякаш блондинката най-после е успяла да пребори негативните емоции, които не й даваха мира след последната й, изглежда окончателна раздяла с рапъра. Лидия се веселила от сърце с приятелите си – танцувала и дори пяла, се вижда от кадрите. Освен това не пропусна да позира с широка усмивка и много подаръци, придружени от пищни букети.

Прави впечатление, че певицата публикува снимка, на която е с доста впечатляващ букет от червени рози, който едва ли е от приятел. Снимката с букета е направена в дома й, но тя категорично отказва да разкрие кой й го е подарил.

Източник: Уикенд