март 28, 2024

Луд скандал между Шакира и Пике! (Майката на футболиста удряла снаха си пред децата им)

Шакира преживяла бурен скандал със свекърва си

https://kliuki.net/skandali/lud-skandal-mezhdu-shakira-i-pike-maykata-na-futbolista-udryala-snaha-si-pred-decata-im/201622 Kliuki.net
Луд скандал между Шакира и Пике! (Майката на футболиста удряла снаха си пред децата им)

Див скандал се разразил между Шакира и свекърва й Монсерат Бернабау заради аферата на Пике с Клара Чиа. Певицата дори не подозирала, че собствената й свекърва е осигурила терен за забежките на съпруга й, докато самата тя е била държана в пълно неведение.


Оказа се, че Монсерат е знаела, че Пике има извънбрачна връзка, но вместо да направи опит да повлияе на сина си и да му внуши да си запази семейството, Бернабау му дала възможност необезпокоявано да се среща с любовницата си, като му предоставила една от къщите си. И докато самата тя прекарвала време с Шакира и децата им, Пике се забавлявал с новата си приятелка.


Когато певицата разбрала, много се разстроила и ядосала. И не се поколебала да потърси сметка на свекърва си за случилото се.  В последвалата разправия между двете, Бернабау зашлевила певицата, при това пред съпруга й и двете им деца — Саша и Милан.


Изпълнителката прекратила отношенията със свекърва си, с която и преди не били особено близки приятелки. След разрива обаче, Шакира вече въобще не общува с нея.

Отделно от това певицата има проблем и с майка си. Тя е приета в болница с рядко заболяване на кръвта. Състоянието й към момента вече е стабилно и лекарите я държат под наблюдение, но стресът определено дойде в повече на звездата. До толкова, че беше заснета да плаче в магазин, неспособна да сдържа сълзите си...