юли 20, 2024

ЛЮБОВНИЦАТА НА ДПС ДЕПУТАТА ДЖЕЙХАН ИБРЯМОВ – ШЕФКА НА МЛАДЕЖКОТО ДПС -ЛОВЕЧ ЛАПВА СУБСИДИЯ ЗА КРАСТАВИЦИ БЕЗ КРАСТАВИЦИ, РЕГИСТРИРА ФИКТИВНИ КОНЕ, ОЧЕРТАВА СТОТИЦИ ДЕКАРИ ПАСИЩА БЕЗ ДА ИМА ПРАВО НА ТОВА

https://kliuki.net/skandali/lyubovnicata-na-dps-deputata-dzheyhan-ibryamov-shefka-na-mladezhkoto-dps-lovech-lapva-subsidiya-za-krastavici-bez-krastavici-registrira-fiktivni-kone-ochertava-stotici-dekari-pasishta-bez-da-im-2/226120 Kliuki.net
ЛЮБОВНИЦАТА НА ДПС ДЕПУТАТА ДЖЕЙХАН ИБРЯМОВ – ШЕФКА НА МЛАДЕЖКОТО ДПС -ЛОВЕЧ ЛАПВА СУБСИДИЯ ЗА КРАСТАВИЦИ БЕЗ КРАСТАВИЦИ, РЕГИСТРИРА ФИКТИВНИ КОНЕ, ОЧЕРТАВА СТОТИЦИ ДЕКАРИ ПАСИЩА БЕЗ ДА ИМА ПРАВО НА ТОВА

Любовницата на изключения от парламентарната група на ДПС депутат Джейхан Ибрямов – Виолета Ивайлова е председател на Младежката организация на ДПС – Ловеч, както и общински съветник от ДПС и председател е на комисията по екология, гори и земеделие към общински съвет – Тетевен.

 

Фаворитката на депутата от ДПС, който вече е изключен от парламентарната група, дори е била гласена от него за областен председател на ДПС – Ловеч, но плана не му успява.

 

Виолета Ивайлова става млад фермер и прибира много добра субсидия още през 2015 година с проект за отглеждане на краставици, но … краставици никога не е имало. При проверките за ползването на субсидиите е проверявана фиктивно и така без краставици усвоява субсидията.

Краставиците обаче не стигат за напористата млада депесарка, нежна до сърцето на Джейхан Ибрямов и тя наема … пасища и ливади в Община – Тетевен без обаче да има животни.

 

По онова време цялото село Глогово, Тетевенско, се вдига на бунт срещу нея, като хората събират и подписка до ДФЗ Ловеч за да се жалят, че Виолета Ивайлова им чертае имотите без те да знаят. И по този начин им прибира субсидията от имоти, които всъщност не са нейни – тя само очертава, но друг обработва.

 

Любовницата на Джейхан Ибрямов обаче и тогава минава метър, като прави фиктивни договори и подписва съселяните си.

 

Виолета Ивайлова наема и земя с договор от Община – Тетевен, договор, който и трябва по мярката за младите фермери. Този договор е с по-кратък срок от изискуемото, но за да не връща пари на ДФ Земеделия, тя подправя договора и сменя датата. 

 

След като става председател на Младежкото ДПС – Ловеч и става общински съветник от ДПС, тя поема комисията по земеделие и гори. Така получава достъп до земите в общината, като максимално се възползва от това.

 

Любовницата на Джейхан Ибрямов има регистрирани 3 коня, но … фиктивни, които не съществуват, но пък и несъществуващи са и нужни за да получава достъп до пасищата в Община – Тетевен.

 

Към момента е земеделски производител и очертава няколко стотин декара пасища без да има право на това, но понеже по документи е изрядна, а теренна проверка не е правена, успява да ги взима и очертава пред ДФЗ за субсидии. 

 

Като председател на комисията по земеделие към Общински съвет Тетевен умишлено е свалила цените на пасищата, включително участва в гласуванията за отдаване също и на имоти.

 

Въпреки тихия ропот срещу нея и това, което върши, Виолета Ивайлова плаши с името на любовника си Джейхан Ибрямов и всичко остава без последствия.

Източник: afera.bg