September 25, 2024

Мелания Тръмп проговори за най-скандалните моменти от миналото си: Гордея се, че съм била такава!

Мелания Тръмп не се срамува от снимките си за известни издания

https://kliuki.net/skandali/melaniya-tramp-progovori-za-nay-skandalnite-momenti-ot-minaloto-si-gordeya-se-che-sam-bila-takava/230828 Kliuki.net
Мелания Тръмп проговори за най-скандалните моменти от миналото си: Гордея се, че съм била такава!

Неотдавна Анна Наваро публикува снимки с актови фотографии на Мелания Тръмп, в опит да опозори бившата първа дама на САЩ. В отговор на атаките, Мелания сподели други кадри, заявявайки смело — "Гордея се, че съм била такава".

"Не се срамувам от своите снимки за модни издания, в които съм позирала без дрехи. Гордея се със себе си и че съм намерила сили да изразя уважението си към човешкото тяло, като използвам средствата на модната фотография. Не виждам нищо осъдително в това", каза Мелания.

"Векове наред художници и скулптори използват човешкото тяло като модел, пресъздават го чрез изкуството си и величаят силата и красотата му. Гордея се, че и аз съм имала възможност да изразя себе си по подобен начин. Не разбирам кога престанахме да приемаме телата като модел за създаване на изкуство и превърнахме всичко в една голяма подигравка", казва още Мелания.

Тя твърдо стои зад собствените си решения и не съжалява, че е била актов модел. "Това беше моят начин да изразя себе си и да продължа традициите в изкуството", казва още Мелания.

Явно съпругата на Тръмп е превърнала новата предизборна кампания в самостоятелен поход срещу злобните атаки към личността си.