март 28, 2024

Митьо Очите избегна гангстерско кръвопролитие с този ход

https://kliuki.net/skandali/mityo-ochite-izbegna-gangstersko-kravoprolitie-s-tozi-hod/166426 Kliuki.net
Митьо Очите избегна гангстерско кръвопролитие с този ход

Монополът над синтетичните наркотици остава за него

Несебърския наркобос Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите отново ще е важен фактор в наркобизнеса по Южното Черноморие.

Според запознати от ъндърграунд средите той вече е направил гангстерското разпределение на наркобизнеса в Созопол и Слънчев бряг, където обичайно се реализират най-големи обороти от дрога през летните месеци.

Митьо Очите избегна гангстерско кръвопролитие с този ход

Мълвата носи, че Митьо Очите се е оттеглил доброволно от разпространението на кокаин, отстъпвайки позициите си на три столични групировки. Подобна била и ситуацията в Созопол, където две столични групировки получили правото за търговията с кокаин. Те вече са командировали своите дилъри по местата.

За избягването на кръвопролития в гангстерските среди, което пък би довело след себе си проблеми с полицейските власти, столичните наркобосове са разпределили териториите и са ги договорили с Митьо Очите.

Интересното в случая е, че районите не обхващат популярните нощни заведения, а босовете са се споразумели помежду си дилърите им да продават кокаин на открито.

Минималната цена за пакет от 0.6 гр. кокаин е 120 лева. Цената може да расте само в посока нагоре, но не и да е по-ниска, са се договорили наркобосовете.

Всички големи представители на ъндърграунда са дали съгласието си за тази договорка.

Монополът над търговията със синтетични наркотици остава за организацията на Митьо Очите.

По негово настояване хората му ще пласират основно хапчета екстази и пико заради многобройните британски туристи, които се очаква да се завърнат това лято на Слънчев бряг.

Според запознати приходите от екстази често пъти надхвърлят 3 млн. лева за сезон.

Освен това Митьо Очите отново ще държи контрола над проституцията в Слънчев бряг. Освен това вече е наложил такса спокойствие не само върху сутеньорите, а и върху жриците на любовта.

Източник: Уикенд