май 05, 2024

Мрежата кипи: Начо, убил Ферарио Спасов, с полицейски чадър

Начо Пантелеев е пуснат на свобода

https://kliuki.net/skandali/mrezhata-kipi-nacho-ubil-ferario-spasov-s-policeyski-chadar/212716 Kliuki.net
Мрежата кипи: Начо, убил Ферарио Спасов, с полицейски чадър

 

Задържаният за катастрофата, при която загина треньорът Ферарио Спасов, редовно е шофирал с несъобразена скорост и е парадирал с това в социалните мрежи и сред съгражданите в Лясковец. Тази информация обаче не е сводка от бюлетините на МВР, а доказателства, качени от потребители в социалните мрежи. Нито ситуациите в миналото, нито убийството на Ферарио Спасов, са достатъчни доказателства обвиненият да остане в ареста. Той е освободен с мярка „подписка“.

 

Катастрофата стана в събота следобед. Прибиращият се от футболна среща треньор Ферарио Спасов е връхлетян от белия спортен мерцедес на Начо Пантелеев. Той се хвали с новата придобивка дни преди инцидента. Доскоро обаче е форсирал мощно ауди по улиците на Лясковец и Велико Търново. В едно от видеата на профила му във Фейсбук Начо дава газ до край на тунингования си автомобил и притиска шофьор на пикап до тротоара. И всичко това става в населено място.

Мрежата кипи: Начо, убил Ферарио Спасов, с полицейски чадър

 

Потребител споделя как преди месец Начо е катастрофирал със стария си автомобил пред пощата в центъра на Лясковец. Необяснимо в сводките на МВР няма информация за подобно ПТП. Местни жители разказват и за други незаконни неща, с които Начо Пантелеев се е занимавал, включително притежание и употреба на наркотици. Пробата след катастрофата на убиеца е отрицателна, но остават съмненията в достоверността за мнозина, изпитали на гърба си полицейския чадър над Начо Пантелеев и близките до него. В Лясковец се страхуват от тях, наричат ги „наказателна група“ и всички сведения идват от анонимни профили.

 

Дори информацията в социалната мрежа е достатъчна за доказателства за неправилно шофиране, притежание на оръжие и други незаконни дейности на задържания. Той остана в ареста само 24 часа, а обществото очаква справедлив процес, който на този етап е опорочен. Именно вълната от недоволство заведе посред нощ полицията в дома на извършителя за дейности от миналото. Очакват се резултати.

 

Източник: Фейсбук