май 03, 2024

МВР потвърждава! Внукът на Стойне Манолов тарашил лукс магазин, откраднал скъпи чепици и раница за 10 бона

Защо съдът оставя малкия побойник на свобода, недоумяват прокурори и полицаи

https://kliuki.net/skandali/mvr-potvarzhdava-vnukat-na-stoyne-manolov-tarashil-luks-magazin-otkradnal-skapi-chepici-i-ranica-za-10-bona-2/212521 Kliuki.net
МВР потвърждава! Внукът на Стойне Манолов тарашил лукс магазин, откраднал скъпи чепици и раница за 10 бона

След като първа нашата медия съобщи, че внукът на футболния бос Стойне Манолов, който също се казва Стойне, е участвал в грабежи и е част от организирана престъпна група на разглезени богаташчета, тормозещи гражданите на столицата, с нас се свързаха източници от “6-ти Септември” за да разкажат за друга, меко казано скандална и престъпна проява на малкия Стойне Манолов, която учудващо защо е останала скрита от обществеността, свалена от полицейския бюлетин, а малкият келеш продължава за е на свобода по милостта на съдии с меко казано спорни разбирания за правда и справедливост.

 

За да не влизаме в излишна патетика, представяме на вниманието Ви съобщението, което преди две години е било изготвено по повод престъплението на Стойне-младши, запазвайки автентичния правопис и стилистика на неговите автори:

 

“Декември 2021 г. Стойне Манолов отива с двама свои двама свои приятели на ул. “Оборище” до момче, което продава луксозни стоки.

Под предлог да си купи 2 чифта обувки (“Баленсиага” и “Мак Куин”) и една раница “Сюприм”, прави грабеж на момчето.

Взима му вещите и бяга с такси, което се управлява от негов приятел. В опит да запази скъпите артикули, пострадалото момче се хваща за таксито, което започва да ги влачи по шосето. Къса му обувките, опитва се да го удари в паркираните коли.

От бягането по ул. “Оборище”, таксито блъска луксозен “Рейндж Ровър”, а момчето пада на улицата и губи съзнание.

Буди се в Пирогов”.

 

МВР потвърждава! Внукът на Стойне Манолов тарашил лукс магазин, откраднал скъпи чепици и раница за 10 бона

Информаторите ни твърдят, че научавайки за престъплението на сина си, майка му Емилия Манолева прави опит да потули нещата. Дълго време Стойне Манолев-младши не е обвинен, а когато най-накрая това се случва, е оставен без мярка за неотклонение.

 

Делото и към днешна дата е в задънена улица, а Стойне-младши продължава да проявява арогантно и цинично поведение. Наши читатели твърдят, че младият мъж редовно може

да бъде видян на “Царско село” как обижда и гони клиенти от игрищата, демонстрирайки, че комплексът му е бащиния.

Източник: crimesbg.com