September 08, 2024

На вниманието на МВР! Белезници за свата на Ахмед Доган! Николай Жейнов кара пиян и друсан като куче, налита на бой и заплашва със Сокола

Футболният мениджър с ритници и изкарал от колата млад студент по икономика, заплашил, че “ще разплаче майка му”

https://kliuki.net/skandali/na-vnimanieto-na-mvr-beleznici-za-svata-na-ahmed-dogan-nikolay-zheynov-kara-piyan-i-drusan-kato-kuche-nalita-na-boy-i-zaplashva-sas-sokola-2/226599 Kliuki.net
На вниманието на МВР! Белезници за свата на Ахмед Доган! Николай Жейнов кара пиян и друсан като куче, налита на бой и заплашва със Сокола

“Кога МВР ще щракне белезници на сватанака на Ахмед Доган, който кара пиян до козирката и нашмъркан като куче по софийските улици?” С тези думи разгневен читател се обърна към редакцията за да разкаже за премеждията си пред голям търговски център.

 

Главен герой в разигралото се на бул. “Черни връх” авто меле е футболният мениджър Николай Жейнов, който за пореден път управлявал луксозната си лимузина мъртво пиян, всявайки ужас сред пешеходци и шофьори. Като доказателство за промилите алкохол в кръвта му, Жейнов налетял на бой на нищо неподозиращ момък, имал нещастието да се озове пред кръвясалия му поглед. Студентът по икономика бил измъкнат от колата си с ритници и заплашен, че ще лежи в затвора по разпореждане на Ахмед Доган.

За по-голяма достоверност публикуваме разказа без редакторска намеса, пресъздавайки максимално точно престъплението, извършено от самозабравилият се футболен тартор. Преди това ще припомним, че за широката публика Николай Жейнов е по-познат като “свата на Ахмед Доган”. Дъщеря му Памела преди няколко години се омъжи и роди две деца на първородния син на Сокола - Демир. Ако вярваме на клюките, младите в момента са в развод.

 

Ето как нашият читател описва срещата си с Жейнов:

 

“Този боклук е пръв авер на Боби Михайлов и е по-голям гьонсурат от него. Снощи го видях да фучи с лимузината си като бесен по бул. “Черни връх”, а на мол “Парадайс” засече някакво момче, изкарвайки го с псувни и ритници от колата, под проливния дъжд. Крещеше, че ей сега щял да звънне на Доган и да го вкара в затвора. Охранителите на мола не посмяха дума да му кажат, защото той заплаши, че и тях щял да уволни. Всичко това стана пред очите на десетки шофьори, но никой не излезе да защити момчето. Аз отидох да питам какво става, но Жейнов ме напсува на майка, нарече ме педал и каза, че в затвора щели да ме оправят.

До кога такива серсеми ще стоят безнаказани, а ченгетата ще им козируват?”, пита неволният очевидец на екшъна.

Журналистическа проверка във футболните среди потвърди думите на нашия читател, а петимата независими един от друг спортни деятели споделиха ужасяващи неща за Николай Жейнов. Разбираемо, те пожелаха да останат анонимни, защото всяка втора дума на футболният мениджър била “Ахмед Доган” и с неговото име той си разчиствал сметките с конкуренти и неприятели.

 

От десетилетия чашката била пръв другар на Николай Жейнов, но в последно време той се бил отворил на прахообразни, забранени от закона вещества, с които щедро пудрел носа си в компанията на футболни и хазартни босове. Дори се хвалел, че му носели “бѐлото” директно от Колумбия и то било най-висока проба.

 

Въпреки, че харчел щедро за пороците си, на Жейнов му се свидело да си наеме шофьор и сам управлявал баровските си автомобили, пиян до козирката и друсан като животно. Логично в България почти нямало катаджия, който да не го е спирал, но спортният мениджър оправял нещата със столевка и показване на снимка, където седи на една маса с Ахмед Доган. Визуалното доказателство за родството му със Сокола респектирало не само служителите на реда, но и де що има висш чиновник.

 

Името на почетния председател на ДПС служело на Жейнов като входен билет за всякакъв тип злоупотреби и търговия с влияние. Говори се, че редовно прибирал по шест цифрени рушвети, уверявайки, че пачките били “за шефа”. Източниците ни се съмняват и стотинка да е стигнала по-далеч от джобовете на Жейнов, но схемата вървяла с пълна сила.

 

Редакцията ни се присъединява към призива на нашия читател и апелираме служителите на МВР да щракнат белезниците на Николай Жейнов веднага щом пак го хванат, че шофира докато е на черешата. Това се случва с далеч по-обичани от българите артисти, певци, спортисти, журналисти и писатели, ако дрегерът ги хване пияни. Без значение “кой кум, кой сват”, законите важат за всички и няма нужда утре да скърбим за поредният млад човек, размазан на пътя от самозабравили се индивиди като Жейнов.

Източник: crimesbg.com