юни 19, 2024

Наглостта на Диона надмина всякакви граници – яхна вълната със скандала около дрогата, за да се рекламира

Скандалната ромка добави Наркос към името си

https://kliuki.net/skandali/naglostta-na-diona-nadmina-vsyakakvi-granici-yahna-valnata-sas-skandala-okolo-drogata-za-da-se-reklamira/217581 Kliuki.net
Наглостта на Диона надмина всякакви граници – яхна вълната със скандала около дрогата, за да се рекламира

Диона нито се е покрила, нито е изпаднала в депресия, след като бе хваната да шофира надрусана. По всичко личи, че случката не й се е отразила негативно и тя дори я използва за реклама.

 

Тези дни изпълнителката сподели пост в Инстаграм за предстоящо участие в пловдивско заведение. В рекламата към името й е добавено Наркос – ясна препратка за скандалната й изцепка, а певицата очевидно е съгласна с новото си прозвище, след като дори го е споделила. Въпросната реклама обаче се завъртя само няколко часа в социалната мрежа, вероятно заради надигналото се възмущение и след това бе променена. Диона продължава да реагира с чувство за хумор на всички препратки към скандалната й изцепка.

 

Въпреки всичко хейта в социалните мрежи продължава с пълна пара, при това подклаждан от поведението й. Тези дни тя се щракна с пликче от бутик, очевидно за да покаже, че е ходила на пазар, призовавайки феновете й да й предложат заглавие на новото й парче, което ще пусне съвсем скоро. Уточнява, че то ще е повече с рап звучене, както им била обещала. Един от последователите й прояви чувство за хумор, заявявайки: „Заглавието е под носа ти!“.

Други пък нахокаха сериозно безпардонността й или пък предлагаха да озаглави новата си песен с име на някой от обезболяващите медикаменти, каквито първоначално твърдеше, че е пила. Резултатът от кръвната й проба обаче показа категорично, че е употребила кокаин, а тестът на урината й е отчел кокаин и марихуана.

 

Тя обаче призова да не бъде съдена и заклеймявана, подчертавайки, че широката общественост не е наясно с много неща от личния й живот, за нея като цяло, както и за здравословното й състояние. Подчерта, че е оказала пълно съдействие на органите на реда.

 

Впечатлението, че е в тежък период трая твърде кратко заради последвалите включвания на Диона в социалната мрежа. Освен с цел реклама, тя използва случката и за шегички. Сподели и клипчето, в което Константин отваря вратата на автомобил и изпуска няколко опаковки на споменатия медикамент при болки от различно естество.

Диона коментира поста си, споменавайки медикамент за настинка и го попита дали му трябва. Почитател не пропусна да се предложи за шофьор, но ромката бързо му отвърна, че си е намерила.

 

Припомняме, че преди броени дни изпълнителката бе спряна на столичния бул. „България“ за проверка от служители на реда. След като полевия тест се оказал положителен за наличие на наркотици, тя била отведена в Шесто РПУ. Певицата бе привлечена към наказателна отговорност от Софийската районна прокуратура за шофиране след употреба на наркотични вещества, но бе пусната от ареста срещу парична гаранция в размер на 5000 лева.

Източник: Уикенд