юни 19, 2024

Нечувана по мащабите си брутална гавра с израелски граждани

https://kliuki.net/skandali/nechuvana-po-mashtabite-si-brutalna-gavra-s-izraelski-grazhdani-4/166674 Kliuki.net
Нечувана по мащабите си брутална гавра с израелски граждани

Нечувана по мащабите си брутална гавра с израелски граждани се е разиграла на 3 август 2022 г. в 6.00 сутринта на Терминал 1 на Летище София, алармираха служители на крупна фирма от Тел Авив със седалище у нас. Те съдействат съгражданите им да си потърсят правата, подготвя се колективна жалба до израелското посолство у нас, с копие до МВнР и Министерството на транспорта.

Нечувана по мащабите си брутална гавра с израелски граждани

Според опозорените чужденци, в ранни зори чакащите за полета на Wizz Air са били принудени да изтърпят обиди на религиозна и верска основа, псувни, крясъци, принудително разсъбличане и всякакво непристойно държание от екипа за проверка на багаж на Ground Handling към Sof-Connect с началник Димитър Родопски. Един от младите му подчинени във видимо нетрезво и далеч от адекватното състояние си е позволил да нарече израелска гражданка "свиня очилата", а зад гърба й да подвиква, че Хитлер е трябвало да си свърши по-добре работата, намеквайки за зверствата на Холокоста. Действията му са запечатани от камерите и се очаква посолството да изиска записите за последваща експертиза.
Въпросният служител на SOF-Connect е гледал пътниците с кръвясали очи, а според двама лекари от същия полет, извергът най-вероятно е бил надрусан до козирката с модерната напоследък дрога кристал и кокаин. Сигурно това е било причина за изстъпленията му под благия и невъзмутим поглед на Димитър Родопски. Вместо да свие сърмите на разпищолените униформени кретени, той се е хилел цинично и пригласял на псувните им, възмущават се присъствали на терминала, с които разговаряхме.

Припомняме, че под въздействие на същия нарко-коктейл, убиецът Георги Семерджиев премаза две невинни момичета преди месец до столичния х-л Хемус. Не е тайна, че работещите млади служители на летището и по-специално за SOF-Connect получават тлъсти заплати, които трошат за марков алкохол и скъпи наркотици, негодуват масово чужденци, подложени на редовен тормоз на аерогарата. Много от тях са пуснали жалби с настояване екипите да бъдат тествани с дрегер за алкохол и наркотици, защото вече са се превърнали в заплаха за сигурността на заминаващите. От управата на Летище София неофициално споделиха, че след този инцидент ще подложат всички млади и новопостъпили членове на наземния екипаж на строги тестове за наркотици, включително такива, показващи наличие на забранени субстанции в кръвта 6 месеца назад. Проверката ще установи още дали и колко от униформените се друсат по време на работа и след това се превръщат в заплаха за сигурността на излитащите и кацащи граждани.

Същото унижение изтърпя и кралицата на модния подиум Наоми Кембъл, която само преди няколко месеца беше наричана "черна пачавра" и принудително разсъблечена на изпроводяк от милата ни родина.

Нашият екип позвъни с молба за официално становище на дежурните телефони на Терминал 1, но от там бяхме уведомени, че те не са упълномощени да коментират подобни казуси. Помолиха ни да пуснем мейл на пресцентъра и да чакаме отговор в установения от управата срок. Ден по-късно се свързахме с пресаташето на Летище София г-н Росен Бъчваров, който прие сигнала ни присърце и заяви, че ще бъде инициирана проверка за изясняване на всички обстоятелства около този срамен случай.

А ние оставаме в очакване държавните и летищни власти да си свършат работата и да накажат виновните за гаврата на летището. Както и да направят всичко възможно България да не бъде повече наричана "клозета на ЕС" заради недостойните прояви на униформени летищни служители.
Източник: crimesbg.com