October 23, 2024

Няма да повярвате! Мигранти се набутаха под гумите на бус. Прекосяват България като скакалци (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

С риск за живота си бежанците се тъпчат под МПС-то

https://kliuki.net/skandali/nyama-da-povyarvate-migranti-se-nabutaha-pod-gumite-na-bus-prekosyavat-balgariya-kato-skakalci-ekskluzivno-video-2/230134 Kliuki.net
Няма да повярвате! Мигранти се набутаха под гумите на бус. Прекосяват България като скакалци (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

Смъртоносен начин да прекарват мигранти са измислили родните каналджии. Ужасяващо видео показва как мургавите пришълци са се набутали буквално под гумите на бус и изминават стотици километри “на мускули”, увиснали като чевермета на специално приготвени приспособления, наподобяващи лостове за набиране във физкултурен салон.

 

Неканените гости се вмъкват под гумите на буса веднага щом каналджията-шофьор им даде знак, че наближават полицейска патрулка и така хитро остават незабелязани от пътните ченгета. За целта в превозното средство е изработен специален тайник на пода, през който те се промъкват и залепят тела за асфалта.

Въпреки опасния способ, униформените сгащиха поредната пратка с неканени гости от Близкия Изток и им щракнаха белезници край пътните мантинели, видя наш репортер. Преди минути на място пристигна и линейка със спешни медици, които да прегледат нелегалните. Видимо те са в добро общо състояние.

Става въпрос за млади мъже на възраст не повече от 25 – 26 години, тръгнали да щурмуват европейските столици, вливайки се в азиатските и африкански гета, обзели ЕС.

Източник: crimesbg.com