април 28, 2024

Пълен бойкот! Ди джеи резнаха наглия и неграмотен Емрах Стораро

Масово ди джеи обявиха бунт срещу малкия син на Тони Стораро

https://kliuki.net/skandali/palen-boykot-di-dzhei-reznaha-nagliya-i-negramoten-emrah-storaro/215713 Kliuki.net
Пълен бойкот! Ди джеи резнаха наглия и неграмотен Емрах Стораро

Ди джеи от цялата страна обявиха бойкот на Емрах Стораро. Това се случи след безпрецедентен призив в платформата тик-ток. Във видео един от известните ди джеи отправи апел за пълна забрана за пускане на песните на певеца без значение на частни партита или в дискотеките. Изненадващо неговия призив бе подкрепен от голяма част от колегите му и се превърна в кампания.

 

Причина за бойкота се оказват коментарите на Емрах в новата платформа към Инстаграм. Той обиди голяма част от колегите си и пряко засегна звезди като Азис, Галин и Меди. Той ги определи за гейове. Влезе в полемика и с Атанас Колев, който му отвърна, че спор между тях може да има само ако напише правилно името си. Емрах направи видеообръщение, с което се опита да измие срама и излъга, че профилът му бил хакнат.

 

Ди джеите смятат, че поведението на Стораро минава всякакви граници. Във видеото се споделя мнение за наглото и високомерно държание на Емрах. То е подкрепено в коментари от няколко други колеги и потребители, които съветват и продуцентите му да спрат да инвестират в него. Голяма част от пишещите смятат, че  Емрах нямаше да бъде никой, ако не беше името на баща му и припомнят изцепките му с карането с несъобразена скорост и намесата в скандали с наркотици.

 

Източник: тик-ток