September 19, 2024

Перверзник! Бербатов посегнал с€ксуално върху дружки на децата си. Как ли реагира горката Елена на това?

Навивал майките им да му пуснат, преследвал ги във вайбър и се гаврил с тях в хотелски стаи

https://kliuki.net/skandali/perverznik-berbatov-posegnal-seurksualno-varhu-druzhki-na-decata-si-kak-li-reagira-gorkata-elena-na-tova-3/230494 Kliuki.net
Перверзник! Бербатов посегнал с€ксуално върху дружки на децата си. Как ли реагира горката Елена на това?

Извращенията на Бербатов нямат край. След като опраши де що има манекенка под носа на законната си съпруга, сега надменният ритнитопковец посегнал на собствените си две дъщери, превръщайки ги в примамка за да сваля майките на съученичките им.

 

В последно време футболистът бил особено настоятелен да ходи по родителски срещи заедно с децата си в школото им в с. Лозен, което предизвикало недоумението на жена му Елена, но тя го отдала на закъснял бащин инстинкт и желание да поеме отговорност за наследничките си.

 

Както става при подобни банални истории, г-жа Бербатова хал хабер си нямала за истинските му мотиви. Загорял като диво животно, той отивал в училището и детската градина за да търси нови жертви сред майките на съучениците на дъщерите си.

Извратенякът си набелязвал слаби, дългокраки и дългокоси мадами, за предпочитане мургави и със стегнати гърди, и без капка срам им предлагал да ги изч*ка след родителската среща. Ако има нещо по-гнусно от това да мърсуваш в школото на собствените си рожби, то е, че няколко “отчаяни съпруги” се възползвали от офертата и срещу не особено голям хонорар си отворили краката докато съпрузите им се трепят да изкарат пари за семейството.

 

Клюките редят, че сред ощастливените мамчета била благоверната на известен столичен банкер, както и метреса, родила незаконно дете на страховита мутра. Сега двете били във война и щели да си оскубят косите коя да повтори в кревата на футболната звезда.

 

На Бербатов разбира се не му мигвало окото, че си вкарва оная работа в омъжени жени, някои от които дори пресни родилки. Да не говорим, че у тях го чака красива и до болка обичаща го съпруга, която му отдаде най-хубавите си години за да бере срам на старини.

 

Живите свалки на футболиста обаче бледнеели пред виртуалния тормоз, който оказвал над семейните дами от класа на щерките му. Както е известно, всички родители на деца членуват в общи Вайбър групи, където обсъждат помежду си нещата от училище. Бербатов сам пожелал да се включи и той в групите на класовете на двете си дъщери, въпреки че Елена вече била там и нямало нужда от него.

 

Митко обаче влязъл в групите със съвсем други цели. Той оглеждал профилните снимки на майките и като си харесал някоя, й пишел на отделен Вайбър чат. Започвал най-нагло да я сваля, като използвал за целта парите и популярността си. Не го било срам да си проси голи снимки и да командори жертвите си да му се разкрачват пред камерата.

 

Връх в перверзията били кадри на набъбналия през шортите му член, които той изпратил на една от бъдещите си бройки. За ужас на жената, на снимката се виждала и малката му дъщеричка, която невинно си играела на дивана докато татко й се дърви на чуждите булки.

 

Самовлюбен до безобразие, той си позволявал да пише на обвързаните мадами съобщения от типа: “Знам, че цял живот си си мечтала точно аз да вляза в теб” или пък: “Фантазираш ли си за мен докато го правите с мъжа ти?” На по-наивните дори забранявал да спят със съпрузите си, защото искал да ги обладава без презерватив и клетите глупачки се чудели какво “главоболие” да си измислят вечер, та да отърват семейните ласки.

 

Още по-цинични били оправданията на Бербатов защо отказва секс на хубавата Елена. За да не я пипне лъжел, че упражнява някакви йогистки техники за съхранение на жизнената енергия, ето защо интимности й се полагали само по големи празници. В същото време той бил навъртял поне десетина бройки само в класа на голямата си дъщеря, но напоследък гнусните му мераци се прехвърлили към майките на дечица от детската градина на малката му щерка. Там средната възраст била 28 години и застаряващият пръч точел лиги по агнешкото.

 

Както си му е редът, по-младите родителки били порядъчно глупави и лековерни, ето защо дори нямало нужда да ги ухажва. Достатъчно било да им даде адреса на доверен хотел, където редовно мърсувал, и тъпанарките сами му кацвали в кревата. Той се отнасял към тях без никакво уважение. Плащал им питието или вечерята, а в замяна даже не си правел труда да ги сваля. Тъй като давал парите, смятал, че са му длъжни и директно им налитал да ги целува, като в много от случаите се е стигнало до хоризонтално положение. Всеизвестен факт е, че Митко е изключително стиснат. Макар да опитвал да вкара майките в леглото, винаги гледал да мине тънко в заведенията, където ги черпел. Често дори поръчвал само кафе и после директно към хотела.

 

“Този извратеняк удари в земята дори Кирил Петков. И двамата глупендери не могат да си закопчаят дюкяна, и се чудят в коя чужда дупка да си го заврат. Кога ли ще се намери някой ербап татко от класа на дъщерите му, та да го подреди както подобава. Какво като е Бербатов? Един здрав пердах в хотелската стая ще му е за урок. Тук не е Англия и мъжете знаят как да бранят семейната чест. А още по-хубаво би било ако някой рогоносец изпрати невярната си булка директно у тях при жена му Елена. Тя горката даяни на унижения, ще преглътне да дели един покрив с млада съперница”, гаврят се запознати с навика на футболиста да си търси жертви из училищата.

Източник: crimesbg.com