март 29, 2024

Перверзникът Нидал Алгафари върти оргии с неизвестна пачавра. Извратени голи снимки разбиват брака му с Мадлен 18+

Освен политическа мастия, богатият PR се оказа и сексуална такава

https://kliuki.net/skandali/perverznikat-nidal-algafari-varti-orgii-s-neizvestna-pachavra-izvrateni-goli-snimki-razbivat-braka-mu-s-madlen-18-2/198692 Kliuki.net
Перверзникът Нидал Алгафари върти оргии с неизвестна пачавра. Извратени голи снимки разбиват брака му с Мадлен 18+

Отвратителни голи кадри, запечатали прелюбодейството на един от най-богатите и повратливи имиджмейкъри у нас пристигнаха на редакционната ни поща. На снимките ясно се вижда, че парадиращият с щастлив брак Нидал Алгафари е увековечил в гнусни селфита извънбрачния си секс с непозната на широката публика зеленоока брюнетка.

Откровено порнографските снимки са режисирани от самия Алгафари и на тях той, с кръвясали от пиянство очи, и любовницата му се излежават дибидюс голи в леглото, непосредствено след полов акт. Сесията включва екзотични фотоси с чалми, както и арт кадри на мъжкото му достойнство върху не особено стегнатия бюст на партньорката.

Ако има нещо по-отвратително от голотиите на Алгафари, това са снимките, на които той публично демонстрира греховната любов, зад гърба на прекрасната си съпруга Мадлен. Извратенякът и изгората му са се щракнали в пълно заведение, както и на плажа, пред погледа на стотици жадни за сеир зрители. В същото време г-жа Алгафари буквално се скъсва от работа, съчетавайки психологическите консултации с онлайн сесии, коучинг и писане на книги и учебници по психология.

Разюзданият нрав на сириеца е широко известен в политическите и бохемски среди. Той отдавна е обърнал гръб на законната си половинка и се отдава на долнопробни афери с когото му падне. PR-ът имал отвратителния навик да пише дълги, сълзливи и лепкави словоизлияния на всяка жена, с която се запознае.

В интернет форума бг-мама потребителка свидетелства как докато Мадлен дава съвети за щастлив брак, съпругът й безсрамно прeспивал в апартамента на чужда жена, а на сутринта нагло поздравявал комшиите й в асансьора.

 

Сексуалният разврат на Алгафари по нищо не отстъпвал на партийния, кълнат се бившите му другари. Като истинска политическа мастия, навремето Нидал чевръсто заменил БСП с АБВ, но след свада с експрезидента Георги Първанов си бил “продал задника” на голяма дясна партия. Днес той се подвизава като независим полит.-анализатор и редовно гастролира в телевизиите. Любопитна подробност е, че докато брат му Мадж изповядва антиглобалистка идеология, Нидал грациозно поляга на Запада и щедро ръси мъдрости за войната в Украйна, кризата с раждаемостта и всяка друга тема, която би му осигурила пари и популярност.

Гьонсуратлъкът очевидно му е осигурил добри позиции във властта, защото столичните ченгета му козирували и го оставяли да шофира пиян до козирката. Нещо повече, благодарение на него наскоро бе потулен инцидент с племенника му Ахмад, който намушка с нож 16-годишния Кристиян след свада за момиче. Първоначално разпищоленият непълнолетен сириец бил задържан от униформените, но след появата на Нидал, полицията пуснала келеша без дори да го разпита, обяснява бащата на пострадалото момче Иво Вълков.