май 04, 2024

Плажовете по Южното Черноморие потънаха в смрад! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/skandali/plazhovete-po-yuzhnoto-chernomorie-potanaha-v-smrad-snimki/140614 Kliuki.net
Плажовете по Южното Черноморие потънаха в смрад! (СНИМКИ)

Плажовете по Южното Черноморие потънаха в смрад и мизерия

Плажовете по Южното Черноморие още посрещат закъснели гости, но потънаха в смрад и мизерия!

Ето това остана след зажаднелите за слънце туристи, които явно нямат навика да пазят природата…

[caption id="attachment_47082" align="alignleft" width="300"]Плажовете по Южното Черноморие потънаха в смрад Плажовете по Южното Черноморие потънаха в смрад
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Въпреки масовото възмущение, което се шири от подобни гледки, май на никой не му пука какво се случва около красивите ни крайбрежни ивици, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_47087" align="alignright" width="202"]Гледката по плажовете е възмутителна! Гледката по плажовете е възмутителна!
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Всеки хвърля, каквото му падне, а после вятърът отнася боклука право в морето.

Преди години хората се оплакваха, че няма кошчета, а сега ги има и отново не е чисто.

Къде е проблемът?!

Това се питат масово във форумите потребители, които с тъга обсъждат края на лятото и „естествения” принос от любителите на този сезон. „Свинско е!

[caption id="attachment_47085" align="alignleft" width="300"]Хвърлят се боклуци по плажовете и никой не мисли за последствията Хвърлят се боклуци по плажовете и никой не мисли за последствията
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Сякаш няма да дойдат отново тук някой ден, след мен и потоп – така разсъждават!”, негодуват защитници на малкото ни останали незастроени места на плажовете по Южното Черноморие.

Глобите ли трябва да са по-високи, контролът ли липсва, не е ясно, но е факт, че такива грозни картини са недопустими в една европейска страна. Не е чудно защо тогава мнозина вече всяка година бягат в чужбина на почивка.

Докато у нас няма пречиствателни станции, докато нашенецът не се научи да си хвърля отпадъците, където трябва, докато не се уреди всичко останало, за да може една ваканция да е наистина спокойна и приятна, то нещата ще стават все по-зле, убедени са загрижени за родния туризъм.

На кого му пука всъщност?!

Вижте сами как плажовете по Южното Черноморие потънаха в смрад!