април 27, 2024

Покрай аферите в БФС лъсна извънбрачният син на Боби Михайлов

Секретарката Катя родила дете от него преди 2 години

https://kliuki.net/skandali/pokray-aferite-v-bfs-lasna-izvanbrachniyat-sin-na-bobi-mihaylov/215195 Kliuki.net
Покрай аферите в БФС лъсна извънбрачният син на Боби Михайлов

Президентът в оставка на БФС Борислав Михайлов е станал тайно баща преди 2 години, след като секретарката му Катя родила момченце от него, разкриват запознати от футболната централа. Според думите им 60-годишният скандален спортен началник не само че е признал извънбрачното си дете, но е подсигурил финансово и наследника си, и неговата майка.

 

Запознати с тайната любовна афера на Борислав Михайлов разкриват, че интимната връзка на шефа на БФС с дългокраката хубавица от Варна Катя е стартирала преди около 4 години, малко след като младата дама е постъпила на работа като секретарка във футболния съюз. За отрицателно време чернокосата красавица е съумяла да завърти главата на своя началник и да се превърне в кай-доверения му човек във футболния съюз.

 

Разправят, че интимната връзка на Катя не е останала в тайна за нейния съпруг и през лятото на 2020 г. малко, след като забременяла, секретарката на Боби се развела с мъжа си. Заради това се наложило спешно дай  бъде подсигурено жилище в София. Така президентският апартамент в 4-звездния Парк хотел и СПА Бояна помещаващ се в имота на базата на националните отбори по футбол и БФС бил затворен за частни клиенти и предоставен за ползване на любовницата на Боби Михайлов.

 

Покрай аферите в БФС лъсна извънбрачният син на Боби Михайлов

Катя живя допреди няколко месеца в преустроения частно като частно жилище президентски апартамент на БФС, преди да се разшуми, че е родила от Боби Михайлов. Появиха се и публикации в медиите, че Боби очаква дете, и тогава се наложи преместването й на друго място“, разказва пикантната история източникът от футболния съюз.

 

Разправят, че шефът на БФС купил за любовницата и тайния си син апартамент в затворения жилищен комплекс „Флора“ в „Манастирски ливади", построен преди години от президента на футболен клуб „Царско село“ Стойне Манолов. Катя обаче не останала очарована от имота и малко по-късно се преместила с детето в апартамент в новопостроена жилищна сграда в „Бояна“.

 

Усилено разпространяващата се във футболните среди мълва носи, че след кървавия протест на феновете срещу управлението на Перуката, стартирала и прокурорска проверка срещу него и застрашава излязлата в отпуск по майчинство негова секретарка Катя. Твърди се, че чевръстата варненка, съвместно с шофьора на президента на БФС, е играла ключова роля в източването на касата на футболния съюз.

 

„Върви слух, че любовницата на Михайлов е със запорирани сметки от КХКОНПИ и е получила призовка от прокуратурата да се яви на разпит във връзка с разследването срещу ръководството на футболния съюз. През Катя са минавали огромни финансови потоци. Обект на разследване е и шофьорът на Михайлов, който се е оказал собственик на двуетажно търговско помещение на бул. „Беловодовски път“ в „Бояна“, както и на други апетитни парцели“, разкрива футболен функционер и един от водачите на опозицията срещу президента на БФС в оставка Борислав Михайлов.

 

Според друг източник от футболните среди заради извънбрачния син от секретарката му, Михайлов е в обтегнати отношения със съпругата си – славната гимнастичка от близкото минало Мария Петрова. Макар и да не е поискала развод, трикратната световна шампионка изживявала тежко ситуацията и дори изгонила мъжа си от семейната спалня в къщата им в „Бояна“. Твърдо зад Михайлов бил единствено синът му Николай, който дори поддържал дружески отношения с метресата на баща си и новопоявилото се братче.

 

60-годишният Михайлов има два брака, три официални деца и две внучета зад гърба си. От първия си брак с пловдивчанката Петя злополучният шеф в оставка на БФС се радва на двама наследници – вратарят Ники Михайлов и Бисера, която го направи и дядо на две внучета. Михайлов има и дъщеря от брака си с Мария Петрова – Елинор. Тя също знаела за извънбрачната афера на баща си, но подкрепяла майка си в тази ситуация.

Източник: Уикенд, crimesbg.com