юни 28, 2024

Позор! Борис Дали крие майката на последното си дете. Двамата са разделени

Фолк изпълнителят предпочита да е до бившата си жена, срам го е, че е коцкар

https://kliuki.net/skandali/pozor-boris-dali-krie-maykata-na-poslednoto-si-dete-dvamata-sa-razdeleni-2/225590 Kliuki.net
Позор! Борис Дали крие майката на последното си дете. Двамата са разделени

Тотален провал се оказа животът на чалгаджията Борис Дали, свидетелстват авери от най-близкото му обкръжение. След като разби брака си заради креватни гимнастики със случайни парцалеси и дори забремени една от тях, той отново отказва да си влезе в ролята на баща и мъж.

 

Доказателство, че музикант къща не храни и деца не гледа е фактът, че певецът отказва да заживее под един покрив с майката на последното му дете - красавица на име Веси. Нещо повече - Борис Дари я държи в пълна нелегалност, все едно е престъпница, а не влюбена жена, дала живот на поредния му наследник.

Той все още живее в родния си град Бобов дол - на няколко метра от дома на бившата си съпруга, с която бяха заедно 24 години. В същото време майката на детето му е изоставена сама в София, да свързва двата края с пеленаче на ръце, лишена от мъжка грижа и ласка.

 

“Този селянин се срамува, че разби семейството си и сега се прави на ни лук ял, ни лук мириса̀л. Очевадно е гузен, че не е успял да съхрани брака си след безброй простени забежки. Натиска си парцалите до къщата на бившата и редовно й ходи на гости, под предлог уж да вижда децата от първия си брак. А новото бебче - кучета го яли”, злословят негови съграждани.

По думите им като нищо съпрузите можело да се съберат отново. Жена му търпя изневерите 24 години, правеше се, че не вижда как той всяка вечер осъмва с различна бръмчалка по кръчмите, като й мине ядът, току виж пак му отвори вратата на семейната спалня.

 

Друга причина чалгаджията да е разделен с Веси е фактът, че тя нахлу в живота му като дългогодишна любовница - това е достатъчен повод Борис Дали да не иска да афишира връзката си и третия си син.

 

“Той умело успява да избягва да говори по темата още повече да показва детето си Калоян и новата си жена, за които е ясно, че живеят сами в София”, разясниха скандализираните му съграждани.

Източник: crimesbg.com