април 23, 2024

Принц Хари най-накрая си призна: Челси Дейви беше голямата ми любов! (Ще се разведе ли с Меган?)

Принц Хари най-накрая призна, коя е обичал най-много

https://kliuki.net/skandali/princ-hari-nay-nakraya-si-prizna-chelsi-deyvi-beshe-golyamata-mi-lyubov-shte-se-razvede-li-s-megan/204329 Kliuki.net
Принц Хари най-накрая си призна: Челси Дейви беше голямата ми любов! (Ще се разведе ли с Меган?)

"Пресата унищожи връзката ми с Челси. Ако не бяха медиите щяхме да бъдем много по-щастливи заедно". Това заяви принц Хари в неочаквано интервю след поредния разпит във връзка с делото за хакерска атака срещу британските таблоиди.

Принцът коментира влиянието, което пресата оказва на личния му живот и се оплака, че не е имал нито един спокоен момент откакто се е родил. Особено много обаче страдал от намесата на медиите във връзката му с Челси Дейви. Той призна, че именно този невероятен натиск е унищожил връзката помежду им. Самата Челси неведнъж е признавала, че колкото и да е обичала Хари, виждайки през какво преминават Кейт и Даяна, твърдо решила, че никога няма да си причини това.

Признанията на Хари, че голямата му любов е Челси Дейви, без съмнение са повлияли пагубно върху отношенията му с Меган Маркъл. От началото на годината двойката избягва съвместни изяви, а след разкритията на принца, още повече избягват да се показват заедно. Британските репортери смятат, че Хари е в режим на самоунищожение и се чудят защо любящата му съпруга не опитва да го спре. Още повече, че принцът разби отношенията със семейството си заради нея.

Разривът е толкова сериозен, че британският елит е категоричен — Хари може да бъде приет обратно в редиците им, само ако се разведе с жена си. А дали ще има нов кралски развод, тепърва ще стане ясно...