април 24, 2024

Принц Хари окончателно направи за смях Меган Маркъл (Вижте как я злепостави пред цял свят - подробности)

Принц Хари изложи жена си пред цял свят

https://kliuki.net/skandali/princ-hari-okonchatelno-napravi-za-smyah-megan-markal-vizhte-kak-ya-zlepostavi-pred-cyal-svyat-podrobnosti/198700 Kliuki.net
Принц Хари окончателно направи за смях Меган Маркъл (Вижте как я злепостави пред цял свят - подробности)

Принц Хари окончателно направи за смях Меган Маркъл. Американската актриса едва ли някога ще съумее да вдигне глава, след като преживя подобен невероятен срам. В книгата си Хари описва не само отношенията на кралското семейство към тях, но и собствените си излагации. А Меган заема централно място във всеки един гаф.

Той разкрива, че в началото на познанството между Кейт и Меган, съпругата му обвинила снаха му, че има "бебешки мозък", след това обидила малката принцеса Шарлот пред майка й, намеквайки, че не е достатъчно хубава за шаферка на сватбата й, а накрая имала глупостта да реши, че ще е "върховно да кажат на всички, че чакат бебе на сватбата на принцеса Йожени".  Хари обаче е убеден, че съпругата му се е държала чудесно с всички, а останалите просто не са разбрали.

Също така възмущението на съпругата му, че трябва да живее в дом декориран с мебели от "Икеа", докато Кейт и Уилям живеели в музей на изкуството, обвиненията, че Чарлз не искал да издържа втората си снаха, защото се страхувал, че ще го засенчи, провокираха още повече възмущение в обществото.

В крайна сметка, според книгата Меган е завистлива, алчна, егоистична и нетактична личност, а Хари се е оженил за нея, защото се е чувствал нещастен от връзката между Кейт и Уилям. А това едва ли е идеалният образ, който херцогинята искаше обществото да има за нея.

След скандалните му разкрития и твърде многобройните подробности за личния живот, Хари изглежда окончателно изгори мостовете с близките си. От двореца Кенсингтън отказаха да коментират биографията му, но вътрешни източници заявиха, че "Хари сам се закопа и самоунищожи окончателно".

Отделно от това той загуби уважението на приятелите си в армията, тъй като разкри подробности от двете мисии в Афганистан. "Никога не говориш за случилото се на бойното поле. Това е неписано правило. Хвалбите на принц Хари в това отношение са унищожителни не само за него, но и за цялото му семейство, а и за нашият отряд", коментират бившите му съратници. И с основание се страхуват, че принцът сам е поставил в опасност живота на собственото си семейство с тези изказвания...