март 28, 2024

Принц Уилям кръшна на Кейт навръх деня на влюбените (Няма да повярвате с коя прекара празника)

Принц Уилям с тайна връзка, кръшка на Кейт?

https://kliuki.net/skandali/princ-uilyam-krashna-na-keyt-navrah-denya-na-vlyubenite-nyama-da-povyarvate-s-koya-prekara-praznika/200502 Kliuki.net
Принц Уилям кръшна на Кейт навръх деня на влюбените (Няма да повярвате с коя прекара празника)

Принц Уилям прекарал празника на влюбените с любовница. Принцът на Уелс не прекарал 14 февруари със съпругата си, а с друга жена, твърдят източници от двореца. Според тях става въпрос за лейди Роуз Ханбъри, която допреди няколко години беше близка приятелка на принцесата на Уелс.

 

Самата Кейт неволно се издаде за връзката им, когато преди няколко седмици е била чута да казва, че не очаква съпругът й да й подари цветя за деня на влюбените и двамата отдавна не са почитатели на тази традиция.

 

Според светски хроникьори краят на романтичната идилия между двойката е настъпил още през 2019-а година, когато се разбра, че Уилям има връзка с Роуз Ханбъри. След скандал тя бе отстранена от състезание за градинско изложение, заради снимки на които с Уилям са твърде близки.

 

Преди да влезе в близкия кръг на Кейт, Роуз беше модел и се изявяваше в агенцията на Кейт Мос. По-късно се омъжи за баронет и се сприятели с Кейт Мидълтън. За съжаление слуховете за афера с принц Уилям унищожиха връзката им и приятелството им вече е история.