September 28, 2024

Принц Уилям разсмя всички с гримасите си на мача от европейското по футбол (Разбра се на кого прилича сина му Луи –Снимки)

На престолонаследника нищо човешко не му е чуждо, от вълнение не можа да скрие емоциите си

https://kliuki.net/kliuki/princ-uilyam-razsmya-vsichki-s-grimasite-si-na-macha-ot-evropeyskoto-po-futbol-razbra-se-na-kogo-prilicha-sina-mu-lui-snimki/226451 Kliuki.net
Принц Уилям разсмя всички с гримасите си на мача от европейското по футбол (Разбра се на кого прилича сина му Луи –Снимки)

Принц Уилям изгледа мача между Англия и Швейцария от четвъртфиналите на Европейското първенство. Английският национален отбор  след изпълнение на дузпи победи швейцарския тим  с 5:3

Снимките на Уилям от трибуните показват, че той е страстен фен на националния отбор на Англия.

Не му пукаше, че много камери бяха насочени към него. Радваше се, скачаше, викаше и накрая - правеше разни гримаси.

Настроението му се промени по време на мача. Беше тъжен, после притеснен и накрая щастлив от победата на англичаните.

Тези снимки на принц Уилям веднага напомниха за  сина му принц Луи който е звездата на почти всяко събитие на британското кралско семейство.

Луи  просто не знае как да седи неподвижен, със сериозно изражение на лицето, но използва различни жестове, за да изрази радостта или недоволството си.

Докато при мъникът гримасите са вследствие на неумението на малкия принц да стои неподвижен дълго време на едно място.

То при татко му престолонаследника са реакция на вътрешното му емоционално състояние на седалките сред публиката. Но можем да установим, че мимиките на Уилям са едно към едно с тези на по-малкия му син.

Източник:makfax.com.mk