май 05, 2024

Приятели на убития Пейо питат: Има ли политически чадър?

Замитане на факти притесняват близки на убития

https://kliuki.net/skandali/priyateli-na-ubitiya-peyo-pitat-ima-li-politicheski-chadar/216974 Kliuki.net
Приятели на убития Пейо питат: Има ли политически чадър?

Приятели на убития Пейо Пеев взривиха социалните мрежи с подозрения за политически чадър дни след убийството му. Чрез постове във Фейсбук те призовават за справедливост и търсят помощ информацията за замитане на факти да бъде разпространена.

 

Особено притеснителен е сигналът на близка до Пейо – Лора Минева. В своя профил тя задава въпроси, които будят възмущение. Лора пита кой е решил заседанието да се гледа при „закрити врати“, когато става дума за убийство от обществен интерес. Момичето продължава да анализира и поведението на близки до Габриела, според които тъщата случайно е натиснала Пейо на грешно място и той се е задушил . Според Лора в случая говорим за хладнокръвно убийство и подобни нелепи внушения са напълно целенасочени.

 

Освен тези въпроси Минева предупреждава, че ставаме свидетели как укриване на местопрестъпление и умишлен палеж на автомобил с цел прикриване на извършено престъпление, започва да се тълкува като битов инцидент. Лора и приятели недоумяват как Габриела е освободена под домашен арест.

 

Близки на Пейо споделят истории как от 6 години Габриела и майка й са се опитвали психически да го убият. В цялата хронолигия, разказана в социалните мрежи, става ясно, че двете жени са се опитвали да убият Пейо и преди това, използвайки отровни вещества. Приятели на убития разказват за дълги периоди, в които под влияние на психотропни вещества, Пейо се дистанцирал от близките си. Той не е знаел за пъкления план на майка и дъщеря.

 

Близките тъгуват за огромната загуба и за това, че не са били до Пейо, за да го спасят. Обещават обаче, че ще търсят справедливост по всички възможни начини.

 

Източник: marica.bg