September 19, 2024

Разкритие! Бодигардът на Доган ли направи децата на Джейхан Ибрямов? Секретарката Биршен крие мръсни тайни

Здравеняк на име Робърт от НСО вършел мъжката работа в кревата, защото Джейхан бил ялов и трудно го вдигал от жена си

https://kliuki.net/skandali/razkritie-bodigardat-na-dogan-li-napravi-decata-na-dzheyhan-ibryamov-sekretarkata-birshen-krie-mrasni-tayni-2/228072 Kliuki.net
Разкритие! Бодигардът на Доган ли направи децата на Джейхан Ибрямов? Секретарката Биршен крие мръсни тайни

Поредната мръсна тайна, залостена здраво зад дуварите на Сарая излиза наяве. Дълго се чудехме как точно да поднесем информацията, т.к в нея са замесени децата на Биршен Ибрямова, добила известност като “секретарката на Доган”. Неин мъж, поне по документи, е ексшефът на Младежкото ДПС и висш активист на Движението Джейхан Ибрямов. Двамата са безумно богати, Биршен е в ръководството на няколко фондации, които през годините са били замесвани в редица далавери, в т.ч. и злоупотреби със средства от европейския бюджет. Мъжът й също е сред най-заможните фигури в партията, макар цял живот да е разхождал скъпи костюми в парламента и министерствата, и да лежи на държавна ясла.

В редакцията надделя разбирането, че хилядите редови депесари имат право да знаят истината за своите “първи хора”, т.к. в спецификите на техния етнос са заложени здравият морал и патриархални ценности, както и верността на жената към нейния съпруг. За това колко гнусни са гейовете пред Всевишния няма защо да говорим. Другият мотив да изнесем меко казано скандалните данни е че източниците ни са готови да свидетелстват в съда за верността на казаното, както и да призоват героите на днешния разказ да предоставят ДНК-анализ ако се чувстват засегнати.

Без повече излишни предисловия, хора от най-близкото обкръжение на Биршен Ибрямова свидетелстват, че Джейхан не е биологичен баща на децата, родени от брака им. Те били плод на греховната любов и извратен извънбрачен секс между Биршен и бодигарда на Ахмед Доган от НСО - здравеняк на име Робърт.

Ако има нещо по-отвратително от това въпросните дечица да бъдат снимани и показвани в рекламни публикации из присъдружни на Доган вестници и сайтове като свидетелство какво здраво семейство са създали женската и мъжката му секретарка, то е, че участието на мутрата Робърт в зачеването е станало със знанието и съгласието на Ибрямов.

 

Причината била зле прикритата му бисексуалност и неспособността да осъществи нормално сношение със законната си съпруга за да я дари с рожби. Казано на уличен език - на Джейхан не му ставало от Биршен, а тя била некадърна да му го вдигне. За да получи ерекция с жена, на наконтения и грижливо фризиран политик му трябвали някои по-нестандартни практики, включващи проникване в собствения му задник. Това можело да се случи или ако семейството покани втори мъж в кревата за тройка, или ако съпругата използва вибратор за да го задоволи анално. Доказателство за това била връзката на Джейхан с тетевенската гювендия Виолета Ивайлова. Перхидролката разправяла наляво и надясно, че тя и любовника й имали богата колекция от двупосочни дилда, strap-on и всевъзможни джаджи за простатна стимулация, с които задната дупка на Ибрямов била грижливо обслужена.

 

Макар доста палава и развратна, Биршен все пак имала някакви граници в сексуалната си освободеност и категорично отказала да участва в подобни перверзии. Ето защо тя предпочела по-консервативния подход - да съблазни пращящия от тестостерон здравеняк Робърт и той да я обладава във всички възможни пози по няколко пъти дневно докато тестът й за бременност покаже две черти.

 

Друга, още по-гнусна версия гласи, че бракът между двамата бил уреден и фиктивен още в самото начало. На Биршен й било разпоредено да се омъжи за масажиста от Търговище и да стане параван на хомосексуалните извращения между него и друга високопоставена фигура в Движението.

 

Редакцията ни дава право на отговор за всеки, почувствал се засегнат от днешната публикация, но вярваме, че скромните, отрудени и дълбоко вярващи във Всевишния избиратели на ДПС заслужават да знаят истината за хората, които станаха милионери и милиардери на техен гръб. Също така сме убедени, че би било страшно лицемерно от страна на медиите да пълнят страниците си със сексуални пикантерии за ГЕРБ, ППДБ, БСП, “Възраждане”, ИТН и всяка друга партия, а да остават с широко затворени очи за случващото се зад стените на злополучно “превзетата” ДПС-централа на столичния бул. “Стамболийски” 45А, както и в сараите на Росенец и на боянската ул. “Стар беловодски път”.

 

Забележка: Снимките с детски личица, с които илюстрираме днешния текст, са публикувани през годините в национални ежедневници със знанието и съгласието на майката Биршен и “бащата” (поне по документи) Джейхан. Те не са папарашки, нито са заснети тайно от тях. Напротив - кадрите са част от имиджови статии, посветени на властимащите в ДПС и се откриват безпроблемно в интернет, откъдето сме ги свалили.

Източник: crimesbg.com