май 04, 2024

Различни светове за „Бяла роза“! От уважението на Шевал Сам до танца по голи за*ници в София

В столицата ни отбелязаха Коледа с голо хоро

https://kliuki.net/skandali/razlichni-svetove-za-byala-roza-ot-uvazhenieto-na-sheval-sam-do-tanca-po-goli-zanici-v-sofiya/215745 Kliuki.net
Различни светове за „Бяла роза“! От уважението на Шевал Сам до танца по голи за*ници в София

Поредна гнусотия възмути потребителите в интернет пространството. Преди дни бе разпространено видео с празничен танц в столична дискотека. На фона на народната песен „Бяла роза“ на дансинга на чалготека се вие кръшно хоро от девойки в оскъдно облекло. Дупетата на момичетата подскачаха в ритъм на вечната песен на Славка Калчева, а задните им части бяха покрити само с прашки. За допълнителна гордост и „патриотизъм“ на дигиталния екран се вижда развят родният трибагреник.

Видео тук!

Видеото бе разпространено първо в платформата тик-ток, а по-късно заля почти всички социални мрежи. Стотици хиляди са гледали срамното представление и извратения начин на забавление. Коментарите са съсипващи – „Гнусотия“, „Родна действителност“, Това вече е дъното“ и още много гневни постове последваха видеото.

 

Няма как и да не се направи съпоставка с изпълнението на Шевал Сам само преди седмица. Турската изпълнителка научи именно песента „Бяла роза“ и я представи на концерта си в София. По този начин тя демонстрира уважение към родната публика, която през сълзи слушаше и не вярваше.

 

Точно на нова година пък Славка Калчева сподели за раждането на хита „Бяла роза“. Направена е след тежка раздяла. Тя отхвърли всички слухове за милионите, които е изкарала от вечната песен.

 

Източник: тик-ток