септември 28, 2023

Рокаджийката Милена с шокиращи разкрития за Жана Бергендорф

Тя пусна слуха, че Жана живее на интимни начела с жена

https://kliuki.net/skandali/rokadzhiykata-milena-s-shokirashti-razkritiya-za-zhana-bergendorf/208843 Kliuki.net
Рокаджийката Милена с шокиращи разкрития за Жана Бергендорф

Бунтарка №1 в българския рок винаги е твърдяла, че не таи лоши чувства към хората с различна сексуална ориентация. Дори споделя, че има такива приятели. "С Люси Дяковска например сме в прекрасни отношения. Тя ми е приятелка. С нея никога не сме говорили на тази тема. И затова не ме интересува с кого живее" – разказва певицата.  Тя загатна, че Жана Бергендорф също живее с жена. Влезе в ролята на клюкарка.

Милена получила неотдавна „смъртни заплахи“. Те идвали от гей общността в България заради пост, която тя пуснала преди години. Дори обратните са завели дело срещу нея.  То ще се гледа отново след два дни и е активирало отново заплахите срещу Милена. "Блокираха ме във фейсбук. Много хора, които споделиха коментара ми, също са блокирани. Не мога да разбера защо, при положение че нямам нито едно омразна дума вътре", чуди се певицата.

Онзи ден е получила  "една камара заплахи на лични", но можела само да ги чете.  Адвокатката й е дала имената на хората в полицията и те са предупредени. Един от тях живее в Холандия и се заканил на Милена, че ще я дави в езеро.

Източник: hotnews.bg